Flerst rekommendationer

Mäklaren och mäklarbyrån med flest rekommendationer i Trollhättan och Västra Götaland(!)

Herregud, vilken måndag det blev! Inte nog att jag, Vera Lisenstedt, fick utmärkelsen flest rekommendationer i Trollhättan så fick Lisenstedt Fastighetsförmedling utmärkelsen/diplomen för flest rekommendationer per mäklare, Trollhättan, flest försäljningar per mäklare i Trollhättan och störst av allt – flest rekommendationer i Västra Götaland!! Helt otroligt euforisk och surrealistisk känsla. Jag har fortfarande inte smällt det och tack, tack alla ni underbara uppdragsgivare som gett mig (och ger) förtroendet att få hjälpa er med er största affär i livet. Jag har och kommit alltid förvalta det förtroendet med fokus på att hjälpa er till bästa möjliga resultat och högsta möjliga slutpris. Jag har nu varit fastighetsmäklare i 13 år och ser fram emot minst lika många år kvar som mäklare och som; Er fastighetsmäklare i och utanför Trollhättan.

Ring direkt!