Välkommen till en personlig mäklarbyrå

Sälja

Få bästa möjliga pris

Med många års erfarenhet i branschen har Lisenstedt Fastighetsmäklare ett rykte om sig att leverera resultat till sina kunder. Om du funderar på att sälja din fastighet/bostadsrätt och vill ha en personlig, engagerad och professionell fastighetsmäklare så är vi rätt mäklare för dig.

”Vill kundens bästa. Ger inte upp. Uppdaterar! Svarar alltid inom någon timma.”
Källa: Hittamäklare
”Väldigt tillmötesgående och proffsig mäklare, höll mig konstant i loopen om vad som sker från start tills kontraktet var påskrivet. Känt mig väl omhändertagen som säljare och kan starkt rekommendera denna mäklare vid försäljning av bostad.”
Källa: Hittamäklare

Sälj din bostad - steg för steg

Värdering/Besök

En av våra mäklare kommer förbi er bostad/fastighet och tittar på skicket, förutsättningarna, utförda förbättringar och era önskemål. Ni får en muntlig värdering, råd kring försäljningen och en plan läggs upp hur försäljningen kan läggas upp för att nå resultatet. Mötet tar oftast mellan ca 45 minuter upp till 2 timmar och är kostnadsfritt utan några förpliktelser och ni får en offert av oss.

Förberedelser

Önskar ni att vi hjälper till med försäljningen så går vi vidare till förberedelser inför försäljning. Faktainsamling påbörjas och ni förbereder bostaden för foto och ev. styling. Tid för fotografering och ev. styling bokas in.

Styling

Önskas styling har vi ett eget lager vi kan använda oss utav och för mer omfattande projekt har vi samarbetspartner.

Foto och ev. film

En av våra handplockade fotografer kommer och tar in- och utvändiga foton samt ev. drönarfilm.

Marknadsföring

Korrekturläsning annons och marknadsföring påbörjas. När annonsen är klar så skickas den över till er för korrekturläsning innan någon annan får ta del av annonsen. Därefter påbörjas marknadsföring, antingen enbart till kundregistret eller på den öppna marknaden.

Budgivning & kontraktsskrivning

Vi tar hand om budgivningen och sköter även eventuell förhandling och när ni och köparen är överens om pris och övriga villkor, så träffas parterna hos oss för kontraktsskrivning och ev. överenskommelser noteras. Handpenning betalas in inom en bankvecka.

Tillträde

Vi ombesörjer tillträdeshandlingar och sluttransaktionen på vårt kontor där nycklar och slutbetalning sker. Inga kontanter förekommer i dessa möten, utan alla transaktioner ombesörjer bankerna, vilka får instruktioner från oss.

Deklaration

Önskas deklarationshjälp av försäljningen så erbjuds även detta (gäller ej dbo samt juridisk person). Deklarationshjälpen erbjuds t.o.m. 31 januari året efter kontraktsskrivning skett.

Boka en kostnadsfri värdering

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan ge dig ett bedömt värde av din bostad, med hänsyn till olika faktorer som läge, storlek och skick. Boka din kostnadsfria värdering idag och ta första steget mot att sälja din bostad med tillförsikt!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan tillsammans med lite fakta om bostadsrätten/villan du önskar få värderad, så återkommer vi till dig.

* Obligatorisk uppgift
mäklare,fastighetsmäklare,mäklare Trollhättan,mäklare Lilla Edet,bostadsrätt till salu, hem till salu, bostäder till salu Trollhättan, lägenhet Trollhättan
Öppna chatten
1
Lisenstedt Fastighetsförmedling
Välkommen till Lisenstedt Fastighetsförmedling!
Vad kan vi hjälpa dig med?
Jag vill boka en värdering
Jag vill sälja
Jag vill köpa
Kontakta mig