Välkommen till Lisenstedt Fastighetsförmedling

Om oss

Välkommen till Lisenstedt Fastighetsförmedling

Lisenstedt Fastighetsförmedling erbjuder fastighetsmäklare med lång branscherfarenhet, tidsenlig utbildning och hög andel nöjda kunder då vi lever på våra egna personliga referenser genom att vara fristående mäklarbyrå. Detta borgar för att våra fastighetsmäklare på högsta allvar tar hand om varje enskilt uppdrag och ger uppdraget den uppmärksamhet som våra mäklare själva önskat vid en försäljning. Varje uppdrag ser vi som unik och med olika förutsättningar, varför varje bostadsförsäljning läggs upp med en skräddarsydd försäljningsupplägg.

Vi engagerar oss helhjärtat i varje uppdrag, vilket bidrar till en trygg försäljning. Vi tar inte oss an fler uppdrag åt gången än vi kan behärska och tack vare det så har vi större möjlighet att ta hand om spekulanter och verkligen ta oss tid att fokusera på varje enskild bostadsförsäljning. Tack vare vårt arbetssätt så levererar vi högsta möjliga slutpriser utöver att vi år efter år statistiskt sett säljer snabbast av mäklarna i Trollhättan. Vi är övertygade om att ingen annan mäklare har högre procenttal på att få bostäder sålda än oss, så hårt jobbar våra mäklare på att få er bostad såld.

Vi förmedlar framför allt bostadsrätter, villor och fritidshus belägna i Trollhättan, men har även emellanåt uppdrag i exempelvis Vänersborg, Vargön, Grästorp och Lilla Edet när vi efterfrågas där. Då vi inte är områdeslåsta så har vi möjlighet att jobba där vi vill, varför vi valt att formulera om det till Trollhättan “med omnejd”.

Vill du ge oss förtroendet att sälja din bostad?

Boka ett kostnadsfritt möte, så går vi igenom vad vi kan erbjuda dig och hur vi jobbar.Vår historia

Företaget grundades av Vera Lisenstedt år 2011, efter flera års yrkeserfarenhet från Stockholms hetaste stadsdelar. Hemlängtan blev till slut för stor varför fokus förflyttades mot Trollhättan där hon såg stor potential. Beslutet var enkelt och hon valde att öppna ett kontor i staden utöver dåvarande kontor på Östermalm, Stockholm. Under en övergångsperiod jobbade Vera i bägge städer, flitigt uppbackad av kollegorna på kontoret. År 2015 flyttade kontoret till en större lokal mitt på allén, Kungsgatan 45, där vi fortfarande har vårt skyltfönster, konferensrum, lager mm. Numera utgår våra mäklare hemifrån som en naturlig utveckling från pandemin och fokuserar oss enbart på västra sidan av Sverige.

Personligt, engagerat och professionellt

Hos oss räknas ni, hos oss syns ni och hos oss satsar vi helhjärtat på er försäljning. Vi är inte låsta till någon specifik bank utan samarbetar med alla, därav blir vi inte matade med kunder från bankerna utan vår vanligaste kund kommer genom rekommendationer. Bättre betyg går inte få och bättre trygghet går inte få. Därav så kommer vi fokusera på att även ni blir nöjda och på så sätt rekommendera oss vidare.
Hos oss har ni en och samma kontaktperson under hela processen, dvs er mäklare kommer vara helt insatt i er försäljning och ni behöver aldrig behöva undra vem ni ska kontakta. Det kallar vi för personligt.


Låt oss göra fantastiska resultat, tillsammans.

Vi erbjuder er marknadens absolut bästa mäklartjänst.
Med en genomtänkt försäljningsplan, bostadsannons och visningstider tillsammans med hög tillgänglighet och stort engagemang; kan vi sälja er bostad snabbast och för högsta möjliga pris.

Det ena uppdraget är inte det andra likt. Därför har vi en hel flora av olika hjälpmedel att ta till för att varje uppdrag skall bli så perfekt det bara kan bli och baserat på vilken nivå ni vill satsa.
Vi börjar därför varje uppdrag med att fråga er om vad som är viktigt för just dig och hur din situation ser ut, innan vi presenterar ett förslag på hur er försäljning kan läggas upp.

Våra tjänster

Styling

Vissa bostäder bör stylas och andra inte – vad som är bäst för er försäljning kommer vår mäklare berätta. Dessutom äger vi ett eget stylinglager utöver samarbetar med lokala inredare. Våra fastighetsmäklare kan även ge er tips och råd på hur ni själva kan styla med enkla medel samt även ge tips på inköp.

Fotografering

Vi använder oss av handplockade proffsfotografer och kan erbjuda filmning, drönarbilder, mastbilder, läckra detaljbilder, skymningsbilder etc. Det går även fotografera en tom bostad som därefter får en animerad styling. Möjligheterna utvecklas ständigt så fråga vår mäklare om det är något speciellt ni vill satsa på.

Marknadsföring

Med en genomtänkt försäljningsplan, bostadsannons och visningstider tillsammans med hög tillgänglighet och högt engagemang kan vi sälja er bostad snabbast och för högsta möjliga pris. Vi presenterar er bostad på bostadsajter som bl.a. Hemnet, Boneo och Booli.

Sociala medier

Vi kan erbjuda extra exponering genom sponsrade inlägg i sociala medier som Facebook och Instagram och på så sätt se till att så många spekulanter som möjligt får chansen att upptäcka just er bostad.


Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.

* Obligatorisk uppgift
mäklare,fastighetsmäklare,mäklare Trollhättan,mäklare Lilla Edet,bostadsrätt till salu, hem till salu, bostäder till salu Trollhättan, lägenhet Trollhättan
Öppna chatten
1
Lisenstedt Fastighetsförmedling
Välkommen till Lisenstedt Fastighetsförmedling!
Vad kan vi hjälpa dig med?
Jag vill boka en värdering
Jag vill sälja
Jag vill köpa
Kontakta mig