Hej,

Jag heter Vera Lisenstedt. 

Fastighetsmäklare/VD

01

om mig

Jag utbildade mig till fastighetsmäklare på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm och läste där såväl i min ordinarie klass, som klassen ovanför och utöver det en distanskurs på Uppsala universitet. Resultatet blev en mäklarlicens på minimal tid. Hemlängtan till Trollhättan fanns dock redan vid examen år 2008 men jag valde att jobba först några år i huvudstaden för att få andra influenser, innan jag startade Lisenstedt Fastighetsförmedling och även valde att öppna kontoret i Trollhättan.
Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och ytterst engagerad och hängiven i det jag gör, vilket märks i mäkleriet såväl som i tävlandet på fritiden där jag är aktiv på elitnivå inom hundsporten agility med fina resultat med min blandras Wilma, såsom bland annat vinst i Swedish Open och prispallen i svenska mästerskapen.
Jag älskar problemlösning, att träffa människor och ha en vardag som inte är den andra lik. Att hjälpa till med människors största affär är ett stort förtroende och något jag verkligen brinner för.
Jag har ett brett kontaktnätverk tack vare många år i staden såsom gymnasiet, krogjobb (croupier på Swania, AquaVit, Lipz och GG´s) , 5 år på Saab (montör och truckförare) och Ica Direkt (idag Ica Maxi) på Överby köpcenter, för att nämna några av mina jobb utan invändes ordning. En bra beskrivning på mig är att ni får snabbheten som ni hittar hos en ny mäklare, kunskapen från en gammal räv och engagemanget som ni finner hos en egenföretagare. 

02

Portfolio

Mäklare som säljer mest, som får mest rekommendationer och med högst försäljningsvärde

03

Kontakt

Ge mig ditt förtroende...

Fyll i och sänd in dina kontaktuppgifter här intill så kontaktar jag dig inom kort!  

Email: vera.lisenstedt@lisenstedt.se

Mobiltelefon: 070-890 70 20
Växel telefon:
 0520-52 60 30

GDPR* Jag har tagit del av information om Lisenstedt Fastighetsförmedlings integritetspolicy och samtycker till att mina uppgifter sparas och/eller behandlas enligt dem. 

Ring direkt!