Lisenstedt Fastighetsförmedling

Kontakta oss

Kontakt för absolut bästa service

Nedan finner ni alla kontaktuppgifter ni kan behöva. Ni kan kontakta oss via telefon, e-post, eller så besöker ni oss personligen på vårt kontor (under Covid -19 så undviker vi alla besök som inte är nödvändiga). 

  

KONTAKTA OSS

Få Kontakt

Kungsgatan 45, 461 30 Trollhättan

e-post: info@lisenstedt.se

RING OSS

Tel: 0520 - 52 60 30

Våra öppet tider:

Observera att vi tar ej emot besök under Covid-19 som inte är nödvändiga, utan hänvisar då till telefon och e-post, för er och vår skull och för alla som ni och vi möter om dagarna.

Mån-Tors kl. 9:30-17:30
Tors kl. 9:00-17:00
Fre kl. 9:00-16:00
Dag före röd dag stänger vi kl. 15:00

RING OSS

Få en Gratis konsultation

Sänd in dina kontaktuppgifter och meddela kort vad du önskar hjälp med, så kontaktar vi dig inom kort.

Vi stödjer den Svenska idrotten - Hur gör du?

Sportlotteriet är den svenska idrottens eget rikslotteri. Lotteriet anordnas sedan 1997 av idrottsrörelsen genom samarbetsorganet Sportalliansen Sverige, en ideell förening som ägs av svenska idrottsförbund. 

Hela överskottet går till svensk idrott och Sportlotteriet är det lotteri i Sverige som ger mest till idrotten i förhållande till omsättning.

Du som köper Sportlotten bestämmer själv vilken idrottsförening du vill stödja och du kan välja bland alla 22000 idrottsföreningar anslutna till Riksidrottsförbundet. De har tillsammans över 3 miljoner medlemmar.

Sportlotteriet har sedan starten genererat över 250 miljoner kronor till glädje för idrottande barn och ungdomar i Sverige. 

Vill du också sälja din bostad till rekordpris med oss?

Boka ett kostnadsfritt möte, så går vi igenom vad vi kan erbjuda dig och hur vi jobbar

Ring direkt!