VI SÖKER FASTIGHETSMÄKLARE SOM VILL BEHÅLLA 70% AV ARVODET

Läs vidare

01

Din nya karriär - bättre villkor, mer fritid och mer livskvalité

Att jobba som mäklare hos oss innebär…

Bättre villkor för dig, mer fritid och mer pengar utöver frihet att jobba när du vill.

Vi söker driftiga fastighetsmäklare som vill ta nästa kliv i karriären och arbeta under mycket bättre villkor än idag. 

Är du intresserad av mer fritid, mer pengar och driva eget bolag samtidigt som du förmedlar fastigheter och bostadsrätter utan några områdesbegränsningar? Läs då vidare om vårt erbjudande.

Vi är övertygade om att ingen annan kan erbjuda dig bättre villkor än vi är beredda att ge dig; att du får behålla 70% av arvodet. D.v.s. riktigt schyssta, fördelaktiga och trygga villkor kombinerat med att vi ger dig en helt annan frihet än hos en traditionell mäklarbyrå. Du formar och planerar din arbetstid själv samtidigt som du har en mäklarbyrås kraft, struktur, kollegor samt trygghet i bakgrunden. Du får tillgång till våra samarbetspartners, vårt kontor och våra stylister utöver att vår fastighetsmäklare (som får återkommande diplom för flest rekommendationer, flest försäljningar men även högst försäljningsvärde) delar med sig av sina tips och råd så att du får möjlighet att bli så bra som möjligt. 

Hos oss arbetar du som konsult i eget företag och du får behålla en riktigt stor del av förmedlingsprovisionen själv (70%!), utan att förlora gemenskap från kollegor. På Lisenstedt Fastighetsförmedling förmedlar vi bostäder och fastigheter i dagsläget framförallt i Trollhättan, men även Lilla Edet, Vänersborg, Grästorp, Uddevalla etc. Hos oss är du med andra ord inte låst utan kan ta in förmedlingsuppdrag där du önskar och vill jobba, även i områden som ej nämnts.

Du styr över dina tider och utformar ditt arbetsliv för att passa din livssituation. Du har friheten att hitta den balans som är bra för dig. Du kan också växla mellan perioder av hårt arbete och stor intjäning med perioder av återhämtning, om du så önskar. Du bestämmer alltså helt och håller över din arbetsdag och varifrån du önskar jobba; hemifrån, från sommarstugan eller från vårt kontor i Trollhättan.

Lisenstedt har ett väl uppbyggt nätverk av duktiga fotografer, egna stylister, handplockade samarbetspartners och brett kontaktnätverk och detta får du tillgång till. Som fastighetsmäklare kan du känna dig trygg i att allt marknadsföringsmaterial är genomarbetat och proffsigt. Vi har upparbetade och smidiga rutiner för marknadsföring – allt för att skapa de bästa förutsättningarna för dig som mäklare. Vår modell är så pass bra, att vår grundare – tillika fastighetsmäklaren – får flest bostäder sålt inom hennes upptagningsområde enligt Hemnet och Hittamäklare, dessutom att hon gör det snabbast år efter år, månad efter månad. 

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig, varför vi skapar dina prospekt samt ditt marknadsföringsmaterial och sedan väljer du själv hur hårt du vill satsa. Detta för att du ska kunna ägna mer tid åt det du gör allra bäst – förmedling av bostäder. Rådgivning och praktisk hjälp med juridik är alltid nära till hands och önskar du att någon sköter din bokföring, så erbjuds även kontakter inom detta. Du får alla fördelar med att driva eget utan att tappa kollegor. Du behöver inte tänka på marknadsföring, hemsidor, visitkort, intagsmaterial, kontorsplats, skrivare, internet, kontorsmaterial etc, utan detta tillhandahåller vi dig med.  

På Lisenstedt tror vi på långsiktiga relationer, högt i tak och att det ska vara roligt att komma till jobbet. Vi sitter i fin lokal om ca 200 kvm med bästa läge längs gågatan och vägg i vägg med Handelsbanken dessutom umgås vi med varandra privat. Företagets utveckling bygger vi gemensamt och vi är inte rädda för förändringar utan drar istället nytta av våra olika kompetenser och erfarenheter. Du blir en del av ett nytänkande mäklarkontor och har stora möjligheter att påverka din fortsatta utveckling och inkomst. Välkommen till Lisenstedt!

Dags för nästa steg i karriären? Hos oss behåller du 70% av mäklararvodet. Ansök redan idag om att få bli del av Lisenstedt.

Ja, för tusan. Jag vill göra en ny karriär

02

Dina färdigheter

Noggrannhet
95%
Stilkänsla
80%
Inredningskänsla
40%
ansvarsfull
100%
Social
70%
Nyfiken
75%

03

Kontakt

Ansök nu...

Obs, Din ansökan kommer naturligtvis att behandlas helt konfidentiellt och det jag vill att du lämnar här är egentligen bara dina kontaktuppgifter så kommer jag att kontakta dig för en mer utförlig information.

Email: info@lisenstedt.se

Tel: 0520 – 52 60 30

    Ring direkt!