Våra tjänster

Vi erbjuder dig marknadens absolut bästa mäklartjänst

Med en genomtänkt försäljningsplan, bostadsannons och visningstider tillsammans med svårslagen tillgänglighet och engagemang; kan vi sälja din bostad snabbast och för högsta möjliga pris.

Hur kan vi hjälpa dig?

Det ena uppdraget är inte det andra likt. Därför har vi en hel flora av olika hjälpmedel att ta till för att varje uppdrag skall bli så perfekt det bara kan bli. Vi börjar därför varje uppdrag med att intervjua dig om vad som är viktigt för just dig, innan vi presenterar ett förslag på hur din försäljning skall gå till.

Här nedanför presenterar vi några av de åtgärder och arbeten vi kan erbjuda för att din försäljning skall bli så lyckad som möjligt.

Styling

Vissa bostäder bör stylas, andra inte. Vad som är bäst för din försäljning kommer vi berätta och det är vår egen stylist som stylar våra uppdrag. Allt med fokus

Sociala medier

Vi kan även marknadsföra er bostad på sociala medier såsom exempelvis Facebook och instagram.

Fotografering

Vi använder oss våra proffsfotografer och kan erbjuda filmning, drönarbilder, mastbilder, läckra detaljbilder, skymningsbilder etc.

Objektsbeskrivning

Objektbeskrivningen sätts ihop baserat på information från bland annat dig men även exempelvis föreningen och mäklarens säljkunskap. Objektbeskrivningen får ni godkänna innan den publiceras.

Marknadsföringen

I samråd med dig sätter vi ihop en marknadsföringsplan och vad som kan vara värt att satsa lite extra på.

Bostadsbevakning

Vissa försäljningar sker av olika anledningar bara mot vårt kundregister. Önskar du få information om även dessa så registrera dig i vårt kundregister.

Försäljningsplan

Tillsammans med dig sätter vi ihop en försäljningsplan baserad på din situation och när det sannorlikt är bäst för dig att sälja.

Beslutsmässiga spekulanter

Vårt stora kundregister består av flera beslutsmässiga kunder. Det kan mycket väl finnas en köpare mycket snabbt till ditt objekt i denna grupp av befintliga kunder.

Låt oss göra fantastiska resultat, tillsammans.

Berätta för oss hur du bor så får du en värdering.

Vill du sälja din bostad tillsammans med oss?

Boka ett kostnadsfritt möte, så går vi igenom vad vi kan erbjuda dig och hur vi jobbar.

Ring direkt!