Lisenstedt Fastighetsförmedling

Fastighetsmäklare

Ska ni sälja nu under hösten eller senare framåt vintern?

Vår fastighetsmäklare Vera Lisenstedt säljer inte bara snabbt, utan även engagerat. Med 11 års erfarenhet som fastighetsmäklare är hon kunnig som en gammal räv men snabb som en nyexaminerad och har engagemanget som troligen endast egenföretagare har. Dessutom är hon troligen den mäklaren som har högst hit rate på att få bostäder sålt, vid första försöket, i hennes upptagningsområde. 

Nämnde vi att hon är även mäklaren som säljer mest, har flest rekommendationer men även högst försäljningsvärde*?

Välkommen att kontakta oss om ni ska sälja nu under hösten eller senare framåt vintern.

*Källa; hittamaklare.se

Vera Lisenstedt

Fastighetsmäklare, grundare samt VD

Egentligen handlar det om förtroende

När man ska sälja sin bostad så är det förmodligen en av de absolut största affärerna man kommer att göra under sitt liv. Då gäller det att man väljer med omsorg och anlitar den mäklare man får störst förtroende för till att utföra uppdraget.

Recensioner

Vad säger våra uppdragsgivare?

"Rekommenderas."
Säljare på Tingvallavägen 9H
13 aug 2020
"Mycket duktig, trevlig och framför allt noga med att förklara allting. Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera henne till andra som går i säljtankar."
Säljare på Tingvallavägen 6A
22 Juli 2020
"Jag är mycket nöjd med Veras insats!"
Säljare på Hörngatan 29
13 aug 2020
"Vera är väldigt driven mäklare!!! Sjukt duktig inom sitt yrke!!!"
Säljare på Klintvägen 5 B
7 juli 2020
"Vera är otroligt proffsig och min lägenhet blev såld snabbare än jag någonsin kunnat ana. Stylingen var också riktigt fin. Kan varmt rekommendera Vera till dig som tänker sälja din bostad!"
Säljare på Magasinsgatan 5 A
1 Juli 2020
"Jaaaa vad säger man när orden inte finns att beskriva denna människa kallad Vera! Jag har velat fram och tillbaks så många ggr om jag skulle sälja/bo kvar/sälja/bo kvar och fyllt hennes mejlbox och telefon med otaliga meddelanden och VARJE gång fått tillbaks ett fantastiskt svar! Jag är så tacksam, glad och stolt att jag valde Vera som mäklare för min försäljning och jag kan mer än rekommendera henne!"
Säljare på Kaggetorpsvägen 43
22 juni 2020
"En mer professionell mäklare får man inte! Rak ärlig och håller inte alltid med men älskar att diskutera fram till bästa resultat! Vera är bäst och då har jag haft flera stycken olika tidigare samt Vera 2 ggr så jag vet vad jag pratar om."
Säljare på Tomtevägen 43, Vänersborg
6 maj 2020
"Vi hade förberett försäljning och när det väl var dags att sälja så gick det fort från beslut till sålt. Överlag supernöjda med jobbet"
Säljare på Bäckeforsgatan 7
30 april 2020
Ring direkt!