Ska ni sälja bostaden nu under hösten eller senare framåt vintern?

Anlita Trollhättans mest prisade och rekommenderade fastighetsmäklare!

Fastighetsmäklare Sandra Winberg

Sandra Winberg

Fastighetsmäklare

Vår fastighetsmäklare Sandra Winberg är snabbare än snabbast, levererar i tid och är en karriärsmänniska ut i fingerspetsen. Hon besitter flera års säljerfarenhet och brinner för att leverera de bästa tänkbara lösningarna för sina kunder. Hon ser sitt yrkesval som en livsstil och jobbar efter nöjda, återkommande kunder, flest nöjda kunder och slå försäljningsmål. Med andra ord en tävlingsmänniska ut i fingerspetsen.

Äntligen är hon tillbaka i sina hemtrakter, för att göra det hon är bäst på; fastighetsförmedling och när ni inte hittar henne på kontoret, så jobbar hon troligen hemifrån, plockar in ett nytt uppdrag, håller i en visning, renoverar huset eller fyller på med energi ute i skogen med sin följeslagare vovven Sally.

Fastighetsmäklare

Vera Lisenstedt

Fastighetsmäklare, grundare samt VD

Vår fastighetsmäklare Vera Lisenstedt säljer inte bara snabbt, utan även engagerat. Med 13 års erfarenhet som fastighetsmäklare är hon kunnig som en gammal räv men snabb som en nyexaminerad och har engagemanget som troligen endast egenföretagare har. Dessutom är hon troligen den mäklaren som har högst hitrate på att få bostäder sålt, vid första försöket, i hennes upptagningsområde. 

Nämnde vi att hon är mäklaren som säljer mest, har flest rekommendationer men även högst försäljningsvärde? (Källa www.hittamaklare.se). Innan pandemin slog till fyllde hon på sin energi genom att tävla på elitnivå och briljerade med sin underdog Wilma. Vera är även ett maskrosbarn, varför hon känner extra mycket för utsatta barn och under hösten 2020 blev hon utredd och utbildad familjehem. Under 7 månader tog hon en liten flicka under sina vingar. Numra läggs tiden på att inreda hemmet, renovera huset, sälja bostäder och driva företaget.

Sälja 1

Aleksandra Teros

Fastighetsmäklare

Vår fastighetsmäklare Aleksandra Teros är en medmänniska ut i fingerspetsen. Hon har lyckats med den svåra kombinationen att studera till fastighetsmäklare samtidigt som hon har jobbat vid sidan av, renoverat huset, tagit hand om sin familj (make och två småbarn) samt utfört sin mäklarpraktik. Något som kräver fokus och flera bollar i luften samtidigt. Detta har hon gjort med ett stort leende på läpparna. Att träffa nya människor och hjälpa dem i stort som smått, är något som Aleksandra brinner för och gör det helhjärtat. 

När ni inte hittar Aleksandra på kontoret så jobbar hon troligen hemifrån, är ute hos en kund och plockar in ett nytt uppdrag, håller i visning, renoverar huset, tar hand om barnen, fixar makens matlådor eller så bakar hon något gott. 

Recensioner

Vad säger våra uppdragsgivare?

"Jag blev rekommenderad Lisenstedt fastighetsförmedling och jag kommer verkligen rekommendera dom vidare."
Säljare på Trollhättevägen 28
29 Juni 2021
"Positiv energi, driven och väldigt enkel att ha att göra med."
Säljare på Tessingatan 2A
15 Juni 2021
"Engagerad och driven säljare som alltid var lätt att få tag på. Vera gjorde en fin bostadsannons som lockade rätt köpare för objektet. En riktig tävlingsmänniska som gör det där lilla extra. Kommer att använda mig av henne i framtiden om man ska sälja något igen."
Säljare på Jordbron 4
18 Juni 2021
"Hon är mycket engagerad och en person man får förtroende för. Hon har också ett mycket trevligt och vinnande sätt. Vill varmt renommendera henne."
Säljare på Hörngatan 35
5 Juni 2021
"En otroligt driven och vänlig mäklare. Snabb och smidig hantering. Kunde inte haft en bättre. Rekommenderas varmt!"
Säljare på Bergkullevägen 231
23 Mars 2021
"Vi är väldigt nöjda med allting!"
Säljare på Utsiktsgatan 52
16 Mars 2021
"Min kontakt med Lisenstedt var rakt igenom smidig och Vera gav mig god rådgivning genom alla skeden av försäljningen. Både Vera och stylist var mycket tillgängliga och hjälpte mig från vår första kontakt till försäljning på under två veckor, mycket imponerande! Och väldigt skönt för mig som redan hade fått tillgång till nästa bostad. Vill också ge mäklarbyrån en särskild eloge för att de uppförde sig respektfullt inför Covid-situationen. De erbjöd sig själva att bära munskydd under våra möten och jag blev glad att perspektivet på pandemin fanns även med när visningstillfället planerades. Vera förlängde visningen ordentligt för att kunna erbjuda ett så bra visningstillfälle som möjligt för intressenterna att få se lägenheten under rådande situation!"
Säljare på Albertsvägen 2A
7 Mars 2021
"Jag har under hela processen fått ett väldigt gott intryck av Vera. Hon är väldigt trevlig, arbetar modernt och snabbt samt har hållit mig uppdaterad och förklarat bra steg för steg. Skulle definitivt vända mig till Vera igen i framtiden."
Säljare på Hjortmossegatan 84
8 Mars 2021
"Utom ordentligt engagerad och motiverad, gjorde verkligen allt för att få mig som säljare att känna mig trygg och nöjd med att ha anförtrott denne med försäljningen av min bostad. Blev super nöjd!"
Säljare på Klintvägen 7D
23 februari 2021
"Jag rekommenderar starkt Vera. Hon är så duktig, professionell och vet exakt hur man får en bostad såld så snabbt."
Säljare på Bergkullevägen 217
5 februari 2021
"Det som utmärker Vera är att hon är enormt kunnig och engagerad i det hon gör. Man känner sig inte som en i mängden, och hon verkar genuint brinna för det hon gör Jag kände fullt förtroende för henne från första till sista stund. I helhet är jag mycket nöjd."
Säljare på Bengt Ivarsgatan 39
12 december 2020
"Jag upplever Vera som en driven och modern mäklare som sätter kunden, inte bara affären, i fokus. Personligen uppskattar jag den närhet som en mindre firma ger och där vi inte bara "försvann i den stora massan". Jag kan mycket väl rekommendera Lisenstedts till andra som ska sälja sin bostad."
Säljare på Kaggetorpsvägen 109
6 oktober 2020
"Bästa mäklare effektiv och snabb försäljning"
Säljare på Rubinvägen 1
16 september 2020
"Jag är mycket nöjd med Veras insats!"
Säljare på Hörngatan 29
13 augusti 2020
"Rekommenderas."
Säljare på Tingvallavägen 9H
13 aug 2020
"Mycket duktig, trevlig och framför allt noga med att förklara allting. Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera henne till andra som går i säljtankar."
Säljare på Tingvallavägen 6A
22 Juli 2020
"Jag är mycket nöjd med Veras insats!"
Säljare på Hörngatan 29
13 aug 2020
"Vera är väldigt driven mäklare!!! Sjukt duktig inom sitt yrke!!!"
Säljare på Klintvägen 5 B
7 juli 2020
"Vera är otroligt proffsig och min lägenhet blev såld snabbare än jag någonsin kunnat ana. Stylingen var också riktigt fin. Kan varmt rekommendera Vera till dig som tänker sälja din bostad!"
Säljare på Magasinsgatan 5 A
1 Juli 2020
"Jaaaa vad säger man när orden inte finns att beskriva denna människa kallad Vera! Jag har velat fram och tillbaks så många ggr om jag skulle sälja/bo kvar/sälja/bo kvar och fyllt hennes mejlbox och telefon med otaliga meddelanden och VARJE gång fått tillbaks ett fantastiskt svar! Jag är så tacksam, glad och stolt att jag valde Vera som mäklare för min försäljning och jag kan mer än rekommendera henne!"
Säljare på Kaggetorpsvägen 43
22 juni 2020
"En mer professionell mäklare får man inte! Rak ärlig och håller inte alltid med men älskar att diskutera fram till bästa resultat! Vera är bäst och då har jag haft flera stycken olika tidigare samt Vera 2 ggr så jag vet vad jag pratar om."
Säljare på Tomtevägen 43, Vänersborg
6 maj 2020
"Vi hade förberett försäljning och när det väl var dags att sälja så gick det fort från beslut till sålt. Överlag supernöjda med jobbet"
Säljare på Bäckeforsgatan 7
30 april 2020
Ring direkt!