Hur ska jag sammanfatta min vecka och de första 24 dagarna i maj - hittills? 2

Hur ska jag sammanfatta min vecka och de första 24 dagarna i maj – hittills?

Jo, det har varit den mest intensiva och även på många vis en rekordmånad under hela min 11-åriga karriär som fastighetsmäklare. Jag älskar att vara fastighetsmäklare i Trollhättan!

14 stycken köpeavtal har upprättats mellan köpare och säljare samt att mina sista annonser för detta halvår publiceras denna vecka medans detta inlägg skrivs.

Man kan förstås undra varför jag gör så, speciellt om marknaden nu är så fantastisk? Svaret på den frågan är  enkel. – Det finns som alla förstår tidpunkter på året som är bättre och tidpunkter som är sämre för säljare att presentera sin bostad för marknaden.

Och när detta inträffar på året, varierar naturligtvis beroende på var bostaden ligger. Exempelvis vid kusten eller inne i en stad, om det är ett fritidshus eller en permanentbostad. Jag anpassar mig och jobbar efter när det är bäst för mina uppdragsgivare att sälja sin bostad, vilket också innebär att min semester anpassas därefter.

Vill du få råd om vad som är bäst för just din villa, bostadsrätt eller fritidshus så bör även du anlita en mäklare som planerar försäljningen efter dessa faktorer och inte inte jobbar efter någon form av löpande band princip.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ring direkt!