Om oss

Välkommen till LISENSTEDTS FASTIGHETSFÖRMEDLING

Lisenstedt Fastighetsförmedling erbjuder fastighetsmäklare med stor branscherfarenhet, tidsenlig utbildning och hög andel nöjda kunder då vi lever på våra egna referenser genom att vara fristående mäklarbyrå. Detta borgar för att våra fastighetsmäklare på högsta allvar tar hand om varje enskild uppdrag och ger uppdraget den uppmärksamhet som våra mäklare själva önskat vid en försäljning.

Vilka vi är

Vi engagerar oss helhjärtat i varje uppdrag, vilket bidrar till en trygg försäljning. Tack vare att vi jobbar med färre uppdrag åt gången har vi mer tid att ta hand om spekulanterna och  verkligen ta oss tid att fokusera på varje enskild bostadsförsäljning.
Tack vare vårt arbetssätt så levererar vi högsta möjliga slutpriser utöver att vi år efter år statistiskt sett säljer snabbast av mäklarna i vårt område.

Vår Mission

Vårt mål är att alltid vara i framkant när det gäller kvalité och nytänkande inom fastighetsförmedling utöver att erbjuda de bästa förutsättningarna för en trygg affär.

Vi vill ständigt vara nytänkande utöver att ta vårt miljöansvar.

Vi tar hand om din försäljning lika engagerat som om det vore vår egna bostad det handlar om.

Vad vi gör

Vi förmedlar framför allt bostadsrätter, villor och fritidshus belägna i Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet. Dessutom efterfrågas våra tjänster i bland annat Vargön, Uddevalla, Stockholm, Ramundberget, Lödöse och Frändefors, varför vi valt att formulera om det till “med omnejd”.

Vår historia

Företaget grundades av Trollhättetjejen Vera Lisenstedt år 2011, efter flera års yrkeserfarenhet från Stockholms hetaste stadsdelar. Hemlängtan blev till slut för stor varför fokus förflyttades mot Trollhättan där hon såg stor potential. Beslutet var enkelt och hon valde att öppna ett kontor på Storgatan utöver dåvarande kontor på Skeppargatan, Östermalm. Under en övergångsperiod jobbade Vera i bägge städer, flitigt uppbackad av kollegorna på kontoret. Numera fokuserar vi oss enbart på västra sidan av Sverige utöver att kontoret under juli månad 2015 flyttade till 207 kvm stor lokal på Kungsgatan 45, vägg i vägg med Handelsbanken. Hösten 2023 framställdes en önskan av Handelsbanken att utöka sin lokal med vårt entréplan, varför en överenskommelse upprättades och vi behåller skyltfönstret och källardelen (130 kvm). 

Vår vision och kärnvärden

Vår vision är att utveckla Sveriges mäkleri till att flytta mäklarnas fokus till säljarens och köparens intressen – genom att mäklaren får behålla nästan hela arvodet, istället för endast en liten del av den. Bättre fokusstyrning är svårt att hitta.

Alla våra fastighetsmäklare och medarbetare följer våra kärnvärden

  • Positiva
  • Engagerade
  • Professionella
  • Personliga
  • Ansvarstagande

PEPPA är vårt ledord i det dagliga arbetet. 

Verksamhetspolicy

Vi strävar efter att förstå kundens behov i syfte att leverera anpassad mäklartjänst baserat på det som kunden är intresserad av. Vi har hög integritet och uppfattas som ärliga, profesionella, kunniga och engagerade.

Hög kvalitet är för oss liktydigt med nöjda kunder, därför gör vi vårt yttersta för att uppfylla kundernas förväntningar.

Vi vill värnar om vår miljö genom att i möjligaste mån agera resurseffektivt. Vi strävar efter att begränsa den miljöpåverkan som kan kopplas till våra tjänster och använda miljömärkt utrustning och förbrukningsmateriel. Vår gemensamma arbetsmiljö präglas av engagemang, delaktighet och respekt för varandra med högt i tak.

Vi söker kontinuerligt nya duktiga medarbetare, framför allt fastighetsmäklare. Är du intresserad av att veta vad det skulle innebära att jobba som mäklare hos oss, så kan ni läsa mer under sidan karriär.

Försäljningsprocessen

01

Värdera

En av våra mäklare kommer förbi er bostad/fastighet och bedömer marknadsvärdet baserat på bostadens/fastighetens skick och mäklarens kunskap.

02

Förbered

Vi samlar in fakta om bostaden samtidigt som ni förbereder den inför foto och ev. styling.

03

Styling

Önskas styling så stylar vår eminenta stylist bostad och sätter sista touchen inför fotografering.

04

Fotografera

Vår handplockade fotograf kommer förbi och tar bilder till marknadsföringen.

05

Marknadsföring

Efter bostadsannonsen är klar, påbörjas marknadsföring och därefter visning och budgivning/förhandling.

06

Kontraktskrivning

När säljare och köpare har kommit överens om pris och ev. övriga villkor, så träffas parterna och kontrakt skrivs där ev. överenskommelser noteras.

Varför du ska välja oss?

Vissa bostäder bör marknadsföras extra kraftfullt, andra räcker det med vår standardpaket. Då vi jobbar med få uppdrag åt gången, så har vi bästa förutsättningarna för att tänka ut vad som är bäst i ert fall.

Testa oss och jämför sedan med andra mäklare. Vi erbjuder en svårslagen tillgänglighet.

Vi lyckas när andra mäklare misslyckas. Varför chansa?

Vi anser att vi är duktigast i området på att styla dessutom stylar vi till svårslaget låg kostnad.

Vi anlitar handplockade lokala fotografer i marknadsföringen, för snabbast och bästa bilder av din bostad.

Återkommande beskrivs vi som professionella och kunniga av våra uppdragsgivare. Dessutom håller vi oss uppdaterade med senaste praxis och samarbetar även med mäklarsamfundets jurister. Allt för att din affär ska vara i så trygga händer som möjligt. Självfallet har vi även ansvarsförsäkring.

Efter bostaden/fastigheten sålts, skall försäljningen deklareras och detta hjälper vi till med (ej vid juridisk person). Skicka in dina uppgifter till mäklaren ni anlitat senast 14 februari året efter kontraktsskrivning skett.

Behöver du flera skäl att anlita Lisenstedt Fastighetsförmedling?

Här nedanför presenterar vi färsk statistik på hur lång tid en genomsnittlig försäljning tar hos Lisenstedt Fastighetsförmedling jämfört med våra lokala konkurrenter. Källa: Svensk mäklarstatistik.
Om oss 2
Här nedanför presenterar vi statistik från Hemnet på vår totala andel av alla sålda objekt i Trollhättan, Lilla Edet och Vänersborg. Vi är inte störst, men vår mäklare säljer mest jämfört med våra lokala konkurrenter.
Mäklaren som säljer mest

Vill du också sälja din bostad rekordsnabbt med oss?

Boka ett kostnadsfritt möte, så går vi igenom vad vi kan erbjuda dig och hur vi jobbar

Ring direkt!