Är du vår nya mäklare? 

VI SÖKER FASTIGHETSMÄKLARE SOM VILL BEHÅLLA 80% AV ARVODET

01

om tjänsten

JOBBA HOS OSS

Trött på att slåss om intagen? Är det för lite att göra på nuvarande kontor? Dåliga förutsättningar och arbetsvillkor eller bara allmänt att du inte trivs? Välkommen till oss istället!

Vi har nästintill hela tiden haft att göra, gott om intag och därtill hög trivsel på kontoret utöver högt i tak med mycket skratt och leenden. Glöm små skrivbord utan här har vi generösa storlekar på arbetsplatserna, fiber för effektivare arbetsdag, hög trivselfaktor men även assistent som backar upp oss samt stylar våra uppdrag, för att vi ska kunna fokusera på rätt saker om så önskas. Därtill riktigt schysta arbetsvillkor (troligen branschens bästa) och förtjänstmöjligheter såväl som att du ej är områdeslåst utan kan följa dina kunder oavsett var de bor. Vi erbjuder troligen marknadens bästa villkor utöver att hos oss slipper du “slåss” om intagen och kalla intag är vi sådär intresserade av. 

Vi erbjuder dig att bli en del av Lisenstedt, få del av våra samarbetspartners samt tillgång till våra stylister. Vår mäklare (som är återkommande prisad mäklare såsom flest rekommendationer, flest försäljningar men även högst försäljningsvärde) kommer dela med sig av sina erfarenheter, tips och råd så att du får möjlighet att bli så bra mäklare som möjligt. Kort och gott så slipper du uppfinna hjulet själv samtidigt som du jobbar i den takten du vill, från där du vill och när du vill. 

KORT OM OSS

Vi ser oss som Trollhättans mest nytänkande och servicetänkande mäklarbyrå med en bred mäklartjänst. Vi var  bland annat först i Trollhättan med proffsbilder, exklusiva prospekt samt homestyling och avser fortsätta vara ett starkt och konkurrenskraftigt alternativ till de större etablerade mäklarbyråerna utöver att vi älskar att hjälpa våra kunder. Vårt mål är inte att vara störst, vårt mål är att vara bäst!

Kontoret i Trollhättan öppnade sommaren 2012 och redan efter 2 år hade vi en delad 3:e placering över marknadsandelar på bostadsrätter i Trollhättan, varför vi valde att flytta till en 207 kvm bobutik vägg i vägg med Handelsbanken, som ett naturligt steg i den fortsatta utvecklingen.
Idag kommer vår vanligaste uppdragsgivare från rekommendationer, vilket är ett starkt betyg på vårt engagemang men även på att vi lyckats med vår strävan efter att vara ett konkurrenskraftigt samt attraktivt alternativ till kedjorna. Vår och din ambition är att fortsätta jobba med god renommé och relation till såväl uppdragsgivare, samarbetspartners som spekulanter.  Vi förmedlar såväl villor som bostadsrätter, framför allt i Trollhättan men även omnejd såsom Lilla Edet och Vänersborg, men vi är inte områdeslåsta så önskar du jobba i ett annat område så ser vi det inte som något problem.

HISTORIK

Företaget grundades år 2011 av Vera Lisenstedt, efter flera års yrkeserfarenhet från Stockholm samt mäklarutbildning från Kungliga Tekniska Högskolan. Hemlängtan blev till slut för stor varför fokus förflyttades mot Trollhättan där hon såg stor potential. Beslutet var enkelt och hon valde att öppna ett kontor på Storgatan året därpå utöver dåvarande kontor på Skeppargatan, Östermalm. Under en övergångsperiod jobbade Vera i bägge städer, flitigt uppbackad av kollegorna på kontoret. Numera fokuserar vi oss enbart på västra sidan av Sverige och idag sitter vi i en 207 kvm stor lokal på Kungsgatan 45, vägg i vägg med Handelsbanken.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta förvalta och bygga varumärket, som vill tjäna mer pengar och är intresserad av att vara egenföretagare för att på så sätt behålla 80% av arvodet själv. Vi ser att du gillar att göra affärer och att leverera en hög servicenivå till kunderna. Du har troligen jobbat några år som fastighetsmäklare, har flera nöjda kunder och är självgående eller så har du jobbat en kortare tid men är född att bli en duktig fastighetsmäklare och då ger vi dig den stöttningen/support som du behöver. 

Hos oss får du följa kunden oavsett område eller stad och vi förser dig med alla verktygen som du behöver för att kunna utföra ditt arbete. Hos oss så får du intagen av oss och slipper “slåss” om dem med övriga kollegor då intagsmöjligheterna finns. Vidare får du möjlighet att påverka företagets utveckling samt komma med idéer. Du får flexibla arbetstider, dvs. jobbar när det passar dig då det är viktigt för oss att du trivs.

Vi förser dig med samtliga kontakter/samarbetspartens som kan tänkas behövas, vilket gör att du kommer kunna erbjuda dina kunder störst troligt samtliga tjänster som de eftersöker, om inte fler. Utöver detta så vågar vi nog påstå att vi kan erbjuda er de bästa lönevillkoren som finns att hämta inom vår bransch.

Egenskaper som vi gärna ser att du besitter är: ärlighet, noggrannhet, professionell, kunskap, hög servicenivå och en genuin vilja att hjälpa människor med deras största affär i livet.

Hos oss jobbar vi självständigt i team, d.v.s. hjälper varandra när stunden kräver det.

Är du intresserad mer av tjänsten så är du välkommen att kontakta oss via mail på vera.lisenstedt@lisenstedt.se

Märk ansökan med ”fastighetsmäklare” samt bifoga CV, personligt brev och är du ny som mäklare så önskas även kursbetyg.

Din ansökan behandlas konfidentiellt.

INFORMATION OM TJÄNSTEN

För att bli fastighetsmäklare måste du läsa högskolekurser inom fastighetsförmedling, civilrätt, fastighetsrätt, skatterätt, ekonomi, byggnadsteknik och fastighetsvärdering. Du ska dessutom praktisera hos en registrerad fastighetsmäklare i tio veckor, samt teckna ansvarsförsäkring, innan ni kan ansöka om registrering som fastighetsmäklare.

Är du osäker på vad som exakt krävs så går det läsa mer hos Fastighetsmäklarinspektionen och på följande sida; http://fmi.se/registrering 

Jobba hos oss 1
Du får tillgång till våra samarbetspartners samt stylister

02

Kontakt

Ansök nu...

Vi ser fram emot din ansökan inom det snaraste och kommer att kontakta alla som vi finner uppfyller våra förväntningar så snart det går.

Email: info@lisenstedt.se

Tel: 0520 – 52 60 30

    Ring direkt!