Vad är det viktigaste att tänka på inför en bostadsförsäljning!? 2

Vad är det viktigaste att tänka på inför en bostadsförsäljning!?

Ja vad är det som man i första hand bör tänka på när man ska sälja sin bostad. Det finns ju så fantastiskt många olika saker att tänka på när man tänker påbörja sin försäljning så man kan bli snurrig för mindre, För att försöka bena ut några av dem alla så kommer jag här att föreslå några stycken som jag i vart fall tycker är viktiga och även helt utan inbördes ordning kommer jag slumpmässigt rabbla de jag kommer på.

  • städning
  • styling
  • val av mäklare
  • pris
  • värdering
  • besiktning
  • annonsering
  • marknadsföring

Som sagt, detta är bara några som jag snabbt får fram i skallen. Du har säkert några förslag som du tycker är viktiga. Det vore kul om du ville skriva in dina synpunkter här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ring direkt!