Mäklaren med flest nöjda kunder

Nöjda kunder = nöjd mäklare

Som om inte måndagen var tillräckligt underbar start på arbetsveckan på Lisenstedt Fastighetsförmedling, så blev tisdagen som pricken över i; blomleverans och godis till kontorshundarna från en nöjd bostadssäljare 😀
Om ni bara anar hur tacksam jag är för dessa gester. De värmer rakt in i mitt mäklarhjärta och jag är så oerhört glad för varje nytt förtroende jag får, oavsett prisklass på bostaden som ska säljas. Att få jobba med det jag brinner för och hjälpa människor är något som jag vill göra länge, länge. Tack ännu en gång alla mina och våra uppdragsgivare. Nya som gamla. Jag och mina kollegor finns här, när ni vill ha hjälp att sälja bostadsrätten, huset, radhuset, kedjehuset eller är det kanske fritidshuset. Ring oss, Trollhättans mest rekommenderade mäklarbyrå och fastighetsmäklare. <3

Ring direkt!