Hej,

Fastighetsmäklare

01

om mig

Jag utbildade mig till fastighetsmäklare på Högskolan Väst i Trollhättan vilket var ett självklart beslut då jag varit Trollhättebo sedan barnsben. Jag beundrar stadens historia och har tidigare arbetat med att guida människor i NOHABS smedja och vägleda turister genom slussområdet. Detta har bidragit till att jag brinner för att interagera med människor och att mitt kontaktnät ständigt växer.

Jag är en pålitlig fastighetsmäklare som värdesätter varje affär. För mig är det viktigt att ha god kontroll och struktur över försäljningen vilket innebär att jag lägger stor vikt vid att lyssna på mina kunders önskemål och individanpassa försäljningen – detta vet jag är nyckeln till en lyckad affär.

För mig är dessutom utveckling och nyfikenhet två starka egenskaper – vilket syns på både arbete och fritid. Jag älskar bland annat att resa och uppleva andra kulturer och drömmer om att resa till en ny världsdel med min sambo, efter att tidigare gjort en lång resa genom Europa ihop.

02

Portfolio

03

Kontakt

Ge mig ditt förtroende...

Fyll i och sänd in dina kontaktuppgifter här intill så kontaktar jag dig inom kort!  

Email: frida.martinsson@lisenstedt.se

Mobiltelefon: 0708-96 90 20
Växel telefon:
 0520-52 60 30

GDPR* Jag har tagit del av information om Lisenstedt Fastighetsförmedlings integritetspolicy och samtycker till att mina uppgifter sparas och/eller behandlas enligt dem.