LoggaTillEvNyHemsida.1

Gratis värdering

Har du bostadsrätt, villa, radhus, kedjehus eller kanske ett fritidshus? Går du i försäljningstankar? Osäker på om
du ska köpa eller sälja först?

Våra mäklare kommer gärna hem till dig och utför en grundlig muntlig värdering av din bostadsrätt/fastighet
inför försäljning, helt kostnadsfritt,
samtidigt som vi presenterar oss och vad vi kan erbjuda dig.
Då kan du också passa på att fråga om allt du undrar över inför bostadsaffären.


Fyll i formuläret till höger så ringer vi upp dig och bokar in en tid.

VÅR Personal

Vera Lisenstedt utbildade sig till fastighetsmäklare på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm och läste där i såväl sin klass som klassen ovanför utöver en distanskurs på Uppsala universitet. Kontentan blev mäklarlicens på minimal tid. Hemlängtan till Trollhättan fanns dock redan vid examen år 2008 men Vera valde att jobba först några år i huvudstaden för att få andra influenser, innan hon startade Lisenstedt Fastighetsförmedling och även valde att öppna kontoret i Trollhättan.
Vera är en tävlingsmänniska i mångt och mycket och ytterst engagerad samt hängiven i det hon gör, vilket märks i mäkleriet såväl som i tävlandet på fritiden där Vera är aktiv på elitnivå inom hundsporten agility med fina resultat med sin blandras Wilma. 
Vera älskar problemlösning, träffa människor och ha en vardag som inte är den andra lik. Att hjälpa till med människors största affär är ett stort förtroende och något hon brinner för.
Vera har ett brett kontaktnätverk.

Frida Martinsson utbildade sig till fastighetsmäklare på Högskolan Väst i Trollhättan vilket var ett självklart beslut då hon varit Trollhättebo sedan barnsben. Hon beundrar stadens historia och har tidigare arbetat med att guida människor i NOHABS smedja och vägleda turister genom slussområdet. Detta har bidragit till att hon brinner för att interagera med människor och att hennes kontaktnät ständigt växer.

Frida är en pålitlig fastighetsmäklare som värdesätter varje affär. För henne är det viktigt att ha god kontroll och struktur över försäljningen vilket innebär att hon lägger stor vikt vid att lyssna på sina kunders önskemål och individanpassa försäljningen – detta vet hon är nyckeln till en lyckad affär.

För Frida är dessutom utveckling och nyfikenhet två starka egenskaper – vilket syns på både arbete och fritid. Hon älskar bland annat att resa och uppleva andra kulturer och drömmer om att resa till en ny världsdel med sin sambo, efter att tidigare gjort en lång resa genom Europa ihop.
  • (Bostaden/fastigheten som ska värderas)

  • * Jag har tagit del av information om Lisenstedt Fastighetsförmedlings integritetspolicyn och samtycker till att mina uppgifter sparas och/eller behandlas genom att kryssa i rutan och klicka på knappen skicka. Policyn finner ni som PDF-fil längst ner på sidan.