LoggaTillEvNyHemsida.1

HOMESTYLING/STYLING samt KONSULTATION

Vi erbjuder våra säljare att få sina bostäder stylade inför försäljning till ytterst konkurrenskraftigt pris och utan någon som helst risk.
Det vill säga; blir bostaden mot förmodan inte såld så har ni ingen kostnad för stylingen. Detta kan vi erbjuda då vi äger inredningsdetaljerna själva, d.v.s. kan knappast bli tryggare. Dessutom så håller vi även ytterst konkurrenskraftiga priser på tjänsten.

Nedan har vi valt att visa upp några av de stylingar som vi genomfört.
Önskar du styla själv så kan vi erbjuda dig konsultation, d.v.s. lite tips och råd hur du kan själv förbereda bostaden inför fotografering. 

PRISLISTA 2018 STYLING

I priset ingår en (1 st.) resa ut till bostaden som skall säljas samt att inredningsdetaljerna får ligga kvar överrenskommen tid utan någon extra kostnad. Det vi gör är att vi arrangerar säljarens inredning samt kompletterar med t ex textilier och accessoarer från oss för att lyfta fram det bästa i bostaden inför fotografering, tillsammans med - av säljaren - inköpta t ex färska blommor och/eller kryddor. Enklare ommöblering görs vid behov men i övrigt ska bostaden vara förberedd inför styling av säljaren.

Färska kryddor/blommor ingår inte av den enkla anledningen att vi valt hålla priset nere för att slippa hantera varor som håller kort livslängd.

Pris:
1 r.o.k. 4 000 kr.
2 r.o.k. 5 000 kr.
3 r.o.k. 6 000 kr.
4 r.o.k. 7 000 kr.

> 4 r.o.k. 7 000 kr + 500 kr per extra rum.  

konsultation

Känner ni att ni vill/kan styla själva och endast vill ha lite råd och tips längs vägen så kan vi erbjuda våra säljare konsultation av oss, där vi går igenom hur ni kan på egen hand lyfta fram det bästa av bostaden inför fotografering samt visning. Under konsultationen ges tips och råd kring exempelvis ommöblering, bortplockning av saker men även vad ni kan själva komplettera med. I tjänsten ingår inte att vi ändrar något i hemmet under konsultationen, utan det får uppdragsgivaren göra på egen hand efteråt utifrån de råd som givits.

I konsultationen ingår inte att vi genomför styling utan detta är en extra tjänst och bokas genom ansvarig fastighetsmäklare. 

För konsultationsbesök utgår en kostnad om 250 kr per påbörjad halvtimme och tillkommer utöver förmedlingsprovision.
Lägsta debitering är 1 h och vi tar endast betalt för konsultationen om bostaden blir såld.