LoggaTillEvNyHemsida.1

Referenser

Vi anser att referenser borde vara en självklarhet att kunna visa upp. Speciellt när det handlar om så viktiga beslut som val av fastighetsmäklare, som ska hjälpa till med er största affär i livet vilket en bostadsförsäljning är för många. Vi är stolta över referenserna våra fastighetsmäklare har fått och har valt att visa upp några av dem nedan, samtidigt som vi vill tackar tidigare uppdragsgivare för det fina förtroendet ni gett oss.

"Helnöjd. Proffsigt genomfört och mäklaren var både närvarande och lätt att få kontakt med under hela säljprocessen. 
Snyggt prospekt. Smart med visningar på söndagar då folk är lediga. Gick igenom kontraktskrivningens innehåll, förklarade på ett pedagogiskt och lättförstålikt sätt med tid för eventuella frågor.

Mäklaren ställer upp och ger tips för att säljobjektet ska blir ett så attraktivt som möjligt.  Föredrar en mäklare med eget företag då servicen blir personligare.


Jag är helnöjd!!!"

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita aktuell mäklare?
"Absolut."


Ulf Rasmusson, Trollhättan

"Mycket proffsigt hela vägen från det första till det senaste mötet. Bra snabb kontakt med mäklaren samt snabbt genomförande från start till försäljning."

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita aktuell mäklare?
"Absolut."


Claes-Göran Frankenberg, Trollhättan

"Jag upplevde det hela väldigt professionellt. Försäljningen blev över förväntan och jag är mycket nöjd. Kommer inte tveka en sekund på att anställa Lisenstedt igen! 

Expertis och service samt råd för försäljning uppfattade jag som väldigt professionell. Som säljare är detta en stor trygghet under första bemötande."

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita aktuell mäklare?
"Absolut"


Robin Augustsson, Trollhättan 

"Effektivt och idérikt. Hjälpte till för att uppnå bästa resultat. Ni måste låta denna firman göra ett förslag"  

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss? 
"Absolut!"


Rolf Ekblad, Trollhättan

"Mäklarna är mycket kompetenta och trevliga, kände att allt var under kontroll hela tiden."

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss? 
"Absolut!"


Anna Ivarsson, Trollhättan

"Under hela processen kände jag mig väldigt trygg och fick ständigt återkoppling samt hade bra möjligheter att själv påverka innehållet och arbetsgången

Jag fick precis vad jag förväntade mig och var helnöjd med detta! Som grädden på moset blev det dessutom tangerat prisrekord per kvm för lägenheter i bostadsområdet.

Från det första samtalet till överlämning av nycklar tog det endast 7 veckor!

Letar ni efter någon som BARA vill sälja så hittar ni väldigt många mäklare. Letar ni efter någon som VERKLIGEN vill sälja så hittar ni Lisenstedt på Kungsgatan 45 i Trollhättan!"


Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss? 
"Definitivt" 


Fredrik Forsell, Trollhättan

"Med professionalitet och engagemang. Jag upplevde att mäklaren lade ner den tid och energi som behövdes för bästa möjliga resultat.  Min sambo känner Vera och jag har även uppfattningen att Lisenstedt är den fastighetsförmedling som lyckas få bäst priser för sina objekt. Ni får minst samma nivå av kunnande som hos de stora mäklarfirmorna, med en högre nivå av engagemang." 

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss? 

"Absolut"

Patrik Hellman, Trollhättan

" Mycket nöjd genom hela processen. Valde aktuell mäklare baserad på erfarnhet."
 

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss?
"Ja mycket väl."


Elisabeth Almqvist, Trollhättan

" Upplevde allt som proffsigt. Lätt att få kontakt med och allt fungerade till 100 procent. Det finns inget att anmärka på. Allt var mycket positivt."

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss?
"Ja."


Monica Atle, Trollhättan

" Mäklaren engagerade sig i minsta detalj. Professionellt och mycket bra."

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss?
"Vill man att ett proffs ska sälja ens hem så ska man anlita Lisenstedt Fastighetsförmedling"


Faulus Desimons, Trollhättan

"  Vi är supernöjda med allt som haft med vår försäljning att göra.
De som sägs och lovas hålls till hundra procent och vi tycker att vi blev bemötta av en ärlig, ambitiös och kreativ mäklare."


Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss?
" Ja definitivt!"

Siv & Per Olof Jonasson , Trollhättan

" Jag tycker att det genomfördes på ett professionellt och effektivt sätt. Skapandet av annonsen genomfördes snabbt och bra. Bilderna blev jättefina. Kontraktskrivning genomfördes snabbt och profissionellt. Alltid tyckt att er marknadsföring sticker ut i jämförelse med andra mäklare. Mycket fina bilder med en bra objektbeskrivning."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
" Ja. Om ni vill ha en professionellt bemötande och en effektiv försäljning så rekommenderar jag er varmt Lisenstedt Fastighetsförmedling."


Isabelle Jakobsson, Trollhättan

"En engagerad mäklare med ett seriöst och proffsigt bemötande rakt igenom. Jag har både köpt och sålt bostadsrätt via Lisenstedt och är väldigt nöjd i båda fallen. För mig som säljare och köpare har det varit bekymmersfritt.

Eftersom jag både köpt och sålt bostadsrätt via Lisenstedt så kan jag intyga att det är en serlös och engagerad mäklare. Det handlar inte bara om vad mäklaren tar i provision utan hur affären genomförs. Rekommenderas starkt till andra som funderar på att sälja sin bostadsrätt/fastighet! En nöjd kund återkommer!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Ja!"


Fredrik Hansson, Trollhättan

"Mycket nöjd med allt med, tanke på att jag själv ej var hemma under visning och själva kontraktskrivningen så fungerade allt så bra. Bilderna från lägenheten så fina och allt har känts så bra. Vill man visa upp sin lägenheten från den absoluta finaste sidan, så väljer man Lisenstedt."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Absolut"


Anette Stenholm, Trollhättan

"Mycket bra och proffisigt, bra och snygga bilder. Lätt att få tag på vid frågor. Förklarade bra på genomgångar så man förstod. Man skall tänka på vilka mäklare som verkligen lägger ner tid på detaljer och mycket tid på att ni ska få så bra betalt som möjligt. Summan av det vi skrev innan = Lisenstedt!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"JA!"


Maja Dahl & Niklas Boström, Trollhättan 

"Fantastiskt bra. Fina bilder. Är jättenöjd och allt gick fantastiskt snabbt och smidigt."

Malin & Fredrik Berg, Trollhättan

"Mycket proffsig. Visste vad hon pratade om. Fick ett otroligt högt pris för min lägenhet. Mycket hennes förtjänst. Inget att tveka på, 10 utav 10 gånger skulle jag välja Lisenstedt Fastighetsförmedling."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Absolut."


Tommy Vaihinger, Trollhättan

"Proffsigt från dag 1. Bra bemötande, snabba svar och återkoppling. Bra pris, bra förberedelse till försäljningen. Man fick en personlig relation".

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut, vi är mer än nöjda."


Angelica  och Anders Ahl Johnsson, Göta

"Vi är mycket nöjda med genomfört uppdrag! Proffsigt & tydligt genom hela processen. Styling, fotografering, annonsering, visningar och kontraktskrivning inom en tvåveckors-period är imponerande, dessutom till ett kanonpris! Vi kände tillförlit till Lisenstedts skicklighet, känsla & engagemang inför uppdraget & har varit mer än nöjda. Det går säkert att hitta mäklare som är billigare, men Lisenstedt gör det lilla extra som gör att man får ut mer för sin fastighet."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Har redan rekommenderat Lisenstedt."


Magnus Stjerna, Trollhättan

"Mäklaren upplevdes vara rutinerad & engagerad i allt som hade med försäljningen att göra. Väldigt trevlig och fokuserad på att göra det bästa av sitt uppdrag. Fina bilder togs och styligen var utmärkt. Duktig på att sälja.
Det är så värt priset att anlita Lisenstedt Fastighetsförmedling. Man behöver göra minimalt, i stort sett sköter Lisenstedt allt om. Snabb försäljning och bra hjälp med allt får man. Perfekt när man inte har tid att lägga själv."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja"


Jimmie Bengtsson, Trollhättan

"Mycket trevliga och drivna mäklare. Vill du ha din bostad såld till bra pris och snabbt är det Lisenstedt som gäller! Grymma är ni."

Albin Lundqvist, Trollhättan

"Mycket trevlig bemötande vid första kontakt. Hela upplägget kändes rätt från start och kom senare att visa sig stämma. Väldigt effektivt genom hela uppdraget, såsom annonsering, visning och budgivning, till kontraktskrivning.
Smidig, effektiv och informativ mäklare som skötte försäljningen på ett helt utmärkt sätt och dessutom åstadkom ett slutpris långt över förväntan. Rekomederas starkt."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, utan minsta tvekan"


Bengt Andersson, Trollhättan 

"Mäklaren gjorde ett bra jobb och genomförde uppdraget perfekt. Gjorde dessutom ett väldigt bra stylingjobb av vårt hus. Blev bra bilder på interiör, bra visning samt fick återkoppling hela tiden under budgivningen. Fick alltid svar på frågor omgående.
Mäklaren gav ett väldigt bra intryck och var kunnig och trevlig. Skulle inte tveka att anlita Lisenstedt Fastighetsförmedling".


Mikael Löf, Vänersborg 

"Jättenöjd. Professionellt, positivt och stort engagemang."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja"


Christophe Lyphout, Trollhättan

"Noggrant, smidigt, snabbt, flexibelt, engagerat och målinriktat! Vi hade kontakt med flera mäklare men valde Lisenstedt utifrå deras engagemang och känslan vi fick vid första mötet."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Absolut!"


Linda Berg och Johan Borg, Trollhättan

"Mycket professionellt handhavande! Man känner sig trygg genom hela processen. Tveka inte att anlita Lisenstedt!

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Javisst!"


Berit Hansson, Trollhättan

"Proffsigt och engagerat från början till slut. Jag kände redan från första mötet att det var rätt fastighetsmäklare för mig. Perfekt styling som gjorde processen gick oerhört fort då vi inte ens behövde gå till visning utan fick bostaden såld redan innan, till en summa jag inte ens trodde var möjligt. Om man vill att sin bostad ska framställas på bästa möjliga sätt samt ha en proffsig, engagerad och lättillgänglig fastighetsmäklare så finns det inte så mycket mer att tänka på!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Utan tvekan" Jag kommer själv att göra det igen vid eventuella försäljningar."


Sanna Hansson, Trollhättan

"Trevligt bemötande, alltid glad och lätt att få tag i ang. frågor som man har. Fantastiska bilder samt skapande av annonser. Mycket fin styling. Lätt att prata med samt att Vera tar reda på vad som finns runt omkring området. Gör alltid sitt bästa i sitt arbete."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Till 100%."


Björn Edman, Uddevalla

"Mäklaren genomförde sitt uppdrag på ett bra sätt. Hon lyssnade på oss och våra önskemål, men gav oss även tips och råd på hur vi kan på bästa sätt sälja vår bostad.
Det finns flera orsaker till att vi valde just Lisenstedt, en av dem är att dem har bästa bilder i stan plus styling, och gör en bra affär. Vi hade förtroendet för mäklaren, vi visste från första mötet att detta skulle vara en bra affär. Man kan lita på Lisenstedt, de gör allt för att göra kunderna nöjda."


Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."

Josip Uvalic, Trollhättan

"Första mötet på kontoret var mycket positivt. Fantastiskt skapande av annons och bilder inklusive styling. Styling som lät lägenheten visa sin helhet, med valda detaljer. Allt detta gör en bra affär som bara Lisenstedt kan förmedla. Detta resulterade stort intresse hos köpare. Affären slutade på nästan fantasipris, högst av 2:or på detta bostadsområde. Trevlig ordning på kontor vid kontraktskrivning och med möte av köpare."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Självklart är det bara Lisenstedt som gäller. Då denna firma haft flera positiva affärer i min bostadsrättsförening föll valet naturligt."


Margareta Midensjö, Trollhättan

"Proffsigt, mest nöjd med att det gick så fort från första mötet tills den var såld."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


Anneli Gustafsson, Trollhättan

"Redan från första mötet kände vi att vi valt rätt mäklare. Engagerad, proffsig och lätt att få tag på. Jättefina bilder och bra visningstider. Anlita dem, ni kommer bli supernöjda!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut, redan gjort."


Johanna Källehult & Mikael Olsson, Trollhättan

"Professionellt och positivt bemötande och vägledning genom hela affären. Mitt intresse låg alltid i främsta fokus. Lisenstedt har alltid gett professionella visningar och bemötande. Beslutet var lätt redan innan jag skulle sälja!
Med Lisenstedt kan du känna dig trygg genom hela affären. Du kommer få en annons som sticker ut och ett resultat som inte gör dig besviken!"


Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut! Redan gjort."


Timmy Jörgensen, Trollhättan

" Proffsigt, lyhörd och lättsamt. Företagets annonsering och bilder avgjorde valet av mäklare. Gör som Vera säger, hon kan sin sak."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, verkligen!"


Ulf & Camilla Bertilsson, Trollhättan

"Driven, målinriktad och ytterst kompetent mäklare. Jag överraskades av såväl process som resultat och priset blev långt bättre än jag vågat hoppas. En firma som är "ungdomligt hungrig" på goda resultat och har ett fantastiskt sinne för att plocka fram det bästa ur bostaden. Firmans aktivitet och goda resultat i området samt annonserna på Internet avgjorde valet av mäklare."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut, jag skulle aldrig ens överväga någon annan
."

Magnus Enorson, Trollhättan

"Mäklaren utförde sitt uppdrag väl, jag är således mycket nöjd. Jag har fått ett professionellt bemötande och är nöjd med försäljningen."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


Rosalie Cawis, Trollhättan

"Trevligt och professionellt bemötande. Mycket nöjda med stylingen och fotograferingen av lägenheten. Snabb affär. Väldigt bra genomförande, toppbetyg!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut, vill ni ha en proffsig mäklare välj Lisenstedt Fastighetsförmedling."


Magnus Bengtsson, Trollhättan

"Kändes tryggt, proffsigt och roligt från första stund. Lisenstedt jobbar med alla detaljer och engagerar sig otroligt mycket genom hela processen. Uppskattar att jag fick vara så delaktig som jag var genom hela processen. Kände både en proffsighet och personkemi, plus engagemang för just min lägenhet. Då var valet av mäklare inte svårt!

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut, utan tvekan. I Trollhättan finns just nu ingen bättre mäklare. Upplevde en proffsighet, både mot säljare och köpare. Tycker det är otroligt viktigt att båda känner sig nöjda med affären."


Jennie Cronblad, Trollhättan

"Mycket bra och snabb hantering. Jag är mer än nöjd."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


Stig Niklasson, Trollhättan

"Kunniga och drivna, perfekt annons & bilder. Alltid tillgänglig."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, min magkänsla stämde. Jag kunde inte valt en bättre mäklare".

Emeli Kristensen, Trollhättan

"Snabbt och proffsigt agerande från start till mål. Skönt med en mäklare som vet hur en slipsten skall dras.
Trevliga, engagerande, professionella, kunniga mäklare som sätter kunden i fokus, tveka ej att anlita en mäklare från Lisenstedt Fastighetsförmedling."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? " Ja, absolut!" 


Per Göthe, Trollhättan

"Mycket bra. Professionellt, snabbt, smidigt, tryggt och problemfritt."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


Marcus Axelsson, Vänersborg

"Mycket, mycket bra! Jag fick starkt förtroende omgående vid första samtalet. Säljande väl valda ord. Annons och bilder utan dess like, grymt bra! Svarade alltid på sms, mail, telefon inom snar tid. Högsta betyg. Finare styling av bostad & annons/bilder går inte att få. Mycket inspirerande. Mycket bra kontakt."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, absolut!"


Jacob Hammar, Trollhättan

"Fantastiskt. Alla gjorde ett superb jobb med lägenheten och med besökarna."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut. Det är bara att köra på! Tjejerna på Lisenstedt hjälper gärna till!"


Salvador Montero, Vargön

"Engagerad och noggrann. Fina bilder och bra beskrivning. Mycket nöjd!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, absolut."


Camilla Johansson, Trollhättan

"Allt var perfekt! Grymt jobbat."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut."


Emma Eriksson, Trollhättan

"Väldigt proffsigt och tryggt. Jag kände mig säker och trygg genom hela försäljningen. Lisenstedt la mycket tid och energi på annonsen och visningarna vilket gav fint resultat. Tror inte att jag hade fått sålt lägenheten för så mycket om jag inte haft deras hjälp. Jag är mycket nöjd att jag anlitade Lisenstedt Fastighetsförmedling och jag kommer använda mig av dem i framtiden vid eventuell försäljning."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, det kommer jag helt klart att göra. Jag kommer rekommendera alla att sälja genom er."


Diana Göransson, Trollhättan

"Jättebra, jätteproffsigt."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut!"


Lisa Åkerström, Trollhättan

"Väldigt bra, strukturerat och väl genomtänkt inför fotografering, visning och försäljning. Var alltid tillgänglig och visade sig aldrig omöjlig i situationer. Väl bemötta redan från start som gav oss ett intryck som följde med ända tills slutet."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "JA."


Malin Schobert, Trollhättan

"Fantastiskt bra från första möte tills allt var klart var hon (Vera) engagerad till max. Bara hjälpen med styling är guldvärd. Har aldrig varit med om att det gick så fort och lätt att sälja/köpa en bostad. All personal var så hjälpsam och engagerad, man kände sig aldrig till besvär utan var välkommen med sina frågor och funderingar."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut, kommer att berätta om er för alla som ska sälja/köpa bostad."


Anna Clement, Trollhättan

"Utomordentligt bra! 10 av 10 poäng."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Javisst."


Kenneth Wir, Trollhättan

"Mycket proffsigt. Vera gjorde ett väldigt bra jobb med att nå ut till ett stort antal intressenter. Jag uppskattade verkligen Veras ständiga kontakt med mig som säljare för att uppdatera mig om läget."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Utan tvekan."


Rickard Fjeldseth, Trollhättan

"Jättebra. Har absolut inget att anmärka på!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, absolut."


Henrik Mändlo, Trollhättan

"Mycket bra! Proffsigt. Bra tillgänglighet, jätte fina bilder och superbra visningstider som många kunde komma på."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja!"


Malin Karvonen, Trollhättan

"Noggrant och välplanerat. Omsorgsfullt och hade dialog öppen med oss hela tiden. Upplevde gott samarbete."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut."


Camilla Niklasson & Per-Ola Samuellson, Trollhättan

"Uppskattade annonsen (både bild + text) på Hemnet. Även broschyrerna var mycket fina! Alltid trevligt bemötta av alla era anställda. Kändes säkert att lämna lghnyckeln hos er och det var bra att man alltid blev uppringd snabbt då man sökt er."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut! Väldigt trevlig, lätt att få kontakt med!"


Sandra Olofsson & Sebastian Jansson, Trollhättan
"Mycket bra, ger ett proffsigt intryck, bra marknadsföring med fina bilder, hela försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, verkligen."


Magnus Bengtsson, Trollhättan
"Seriöst och smidigt från första mötet. Stort engagemang från såväl ägaren i samband med fotografering, som fortlöpande med mäklaren. Hon har skött rubbet med glans! Och tänk att ställa upp på sen kvällstid, det är nog unikt, och uppskattas."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Jag vet att jag kan det, det är bevisat!


A.F, Trollhättan
"Jag är mycket nöjd med förmedlingen av min bostad. Snabbt, enkelt och proffsigt!!!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


Bengt-Erik (Bengan) Eriksson, Trollhättan
"Tillmötesgående, välvillig och proffsigt."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut."


Filippa Alenius & Veronika Andersson, Trollhättan
"Mycket professionellt. Alltid vänlig, hjälpsam trevligt bemötande. Kommer att gå väldigt långt. Lycka till i framtiden."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut, skulle med glädje om det var möjligt att sälja igen"


Clary Örn & Eva-Britt Gustavsson, Trollhättan
"Supernöjd! Vera Lisenstedt är oerhört driven och professionell i sitt arbete. Skapar trygghet för både köpare och säljare och skapar förutsättningar för en lyckad affär. Vera har bra kommunikationskanaler som gör det lätt för säljare att hänga med samt så tar mäklaren fram snyggt material av både foto och broschyr som slår de flesta mäklare i Trollhättan. ”

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut, inget tvivel!"


Anna Hugo, Trollhättan
"Professionellt och målinriktat: 1) Tydlig objektbeskrivning, 2) professionellt framtaget marknadsföringsmaterial, 3) visning både dagtid på helgen och vardagskväll. Båda Lisenstedt mäklare gav professionellt intryck. De visade en klar uppfattning om bostadens potential och hur den bäst marknadsfördes."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


Monica Vilhelmsdotter, Trollhättan
"Mäklaren gick igenom allt väldigt noggrant. Snabbt och enkelt. Hade en bra kontakt via telefon som fungerade utmärkt. Fina bilder och fin design på bostadsfoldern. Bra och professionellt arbete. Allt var otroligt smidigt. Lisenstedt ser till att det händer saker och har en bra uppföljning."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut"


Wailett Madsen, Trollhättan
"Måste säga att jag är grymt glad att jag valde dig Vera. Otroligt proffsig fototagning idag, att du verkligen tog dig tid för att allt skulle bli perfekt. Jag är säker på att någon annan mäklare inte lagt ner i närheten av den tid och engagemang som du gör. Kommer verkligen att rekommendera dig, utan att tveka till alla som vill sälja sin fastighet."

Johan Ryden, Trollhättan
"Skitbra!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Jepp, har redan gjort."


Johan Bowles, Trollhättan
Vera Lisenstedt "genomförde försäljningen på ett professionellt, snabbt och effektivt sätt.”

Tomas Bremer, Vasastan/Stockholm
”Utmärkt! Professionellt bemötande med inriktning att göra mig som säljare nöjd. Noga och uppriktig.”

Zoran Dukic, Östermalm
”Vera förklarade hela försäljningen med allt som tillhör och med trevligt och behagligt bemötande. Hon fotograferade hela lägenheten med resultat fina bilder som blev en jätte tjusig broschyr. Var mycket envis att få lägenheten såld till ett mycket bra pris. Alltid lugn och trevlig med glatt humör. Vera har sedan hjälpt till med deklarationen plus andra saker som jag har behövt hjälp med.”

Inger Eriksson, Vasastan
”Vera kändes med en gång bekväm och professionell som säljare, och jag kände mig ganska omgående att hon var rätt ansvarig mäklare att ta hand om vår försäljning. Under tiden som försäljningen pågick anser jag att Vera skötte sitt jobb exemplariskt och att hon gjorde en strålande insats. Hon har haft god kontakt med mig under denna process och jag har aldrig haft anledning att känna mig osäker på henne som ansvarig säljare av vår bostad. Därför kan jag varmt rekommendera henne till alla som har en bostad att sälja.”

Jessica Rötkönen, Södermalm
”Smidigt och professionellt. Engagerad och tålmodig med svar och rådgivning. Jag rekommenderar varmt Vera som mäklare. Allt OK! Guldstjärna!”

Rosa Marie Cotino Karlsson, Södertälje
”Vi anser att Vera har gjort ett kanon jobb och vi är otroligt nöjda med hennes insats. Jessica har tidigare anlitat Vera som ansvarig mäklare på tidigare såld fastighet och var/är minst lika nöjd nu som då. Jag kan varmt rekommendera Vera till andra som ska anlita en trygg, glad och härlig mäklare.”

Jessica Rötkönen & Jonas Aho, Södermalm
”Vera Lisenstedt rekommenderades åt mig av min pappa som sålde en lägenhet på Gotlandsgatan och var mycket nöjd med Veras arbete. Jag är själv mycket nöjd. Vera har bra kontakter med stylist, fotograf och städfirma som gjorde arbetet mycket enklare genom bra samarbete. Vera ordnade med städning, stylist och fotograf som kom mycket snabbt efter flytten, tre dagar i rad, så att lägenhetsannonsen kunde komma ut så fort som möjligt. Annonsering har skötts väldigt väl. När det fanns frågor om eventuella fuktskador ordnade Vera personligen möten med fastighetsskötare. Vera har haft extra visningar av lägenheten för att hitta intresserade köpare. Vera var också engagerad i telefon och mejlkontakt med potentiella köpare. Med Veras hjälp lyckades vi sälja en lägenhet med stora renoveringsbehov för ett högre pris än vad vi hade förväntat oss. Vera har även varit anträffbar efter kontorstid, när detta har behövts. Allt som allt är Vera mycket trevlig, dedikerad till sitt jobb och lätt att samarbeta med. Jag kan absolut rekommendera andra att anlita Vera Lisenstedt.”

Karin Enflo, Täby
”Vera genomförde försäljningen mycket bra! Mycket proffsigt och snabbt avhandlat. Jag är mycket nöjd.”

Wilhelm Von Platen, Vasastan
”Väldigt proffsigt och skötte allt snabbt och smidigt. Alltid tillgänglig på telefon och hur trevlig som helst! Kommer verkligen att rekommendera henne till vänner och bekanta.”

David Hansson, Kungsholmen
”Vera genomförde försäljningen på ett professionellt, snabbt och effektivt sätt.”

Tomas Bremer, Vasastan

”Vera genomförde hela affären på ett fantastiskt professionellt sätt. Varje detalj av affären klarades av otroligt smidigt och utan någon som helst friktion. Vera lyckades också få ut ett betydligt högre pris för lägenheten än förväntat. Jag är extremt nöjd med Veras insats och vill varmt rekommendera henne till vem som helst som vill ha en mäklare med extraordinära kvaliteter.”

Peder Broström, Östermalm

”Professionell, effektiv, noggrann, kunnig och engagerad. Superlativen kunde vara fler. Däremot har jag inte kunnat komma på någonting som jag varit missnöjd med. Jag anlitade Vera Lisenstedt som mäklare vid försäljningen av min bostadsrätt i Stockholm i höstas (2009, red. Anmärkning). I och med det var alla mina bekymmer över för hon tog hand om allt som skulle göras. Första gången vi möttes i lägenheten tills lägenheten var såld gick det bara ca 6 veckor. Veckor fyllda av aktiviteter som fotografering, prospektframställning, annonsering, visningar mm. Vera Lisenstedt höll ihop allt på ett fantastiskt sätt och lyckades dessutom vara på ett strålande humör. Alltid glad och beredd att besvara alla mina mer eller mindre kloka frågor. Jag fick hela tiden fortlöpande information om vad som hände och jag visste att jag alltid kunde kontakta henne. Hon ställde alltid upp. Tilläggas kan också att jag fick min bostad såld till ett pris jag aldrig kunnat drömma om. Funderar ni över vilken mäklare ni ska ta så kan jag inte rekommendera någon bättre än Vera Lisenstedt. Anlitar ni henne är jag helt övertygad om att ni inte kommer ångra er.”

Karin Häkkinen, Vasastan/Östermalm
”Jag kan varmt rekommendera Vera Lisenstedt till nya uppdragsgivare på följande grunder; ett varmt och trevligt bemötande, snabba återkopplingar vid frågor etc. snygg folder över lägenheten, noggrann och kunnig vad gäller mäkleri, ansvarsfull.”

Sophie Holgersson, Södermalm
”Vera Lisenstedt var stödjande, entusiastisk och bra på att informera. Fick bra tips och råd.”

Andreas Jakobsson, Södermalm
"Vera har skött försäljningsuppdraget av vår bostadsrätt på Kammakargatan 41 i Stockholm (brf Lindbacken 7, lgh 13) på ett föredömligt vis. Hennes sätt att bemöta oss var mycket professionellt och hon har på ett enkelt sätt informerat om samtliga omständigheter av betydelse för försäljningen. Vera har varit mycket tillgänglig för frågor och besvarat dem förtroendeingivande. Hon har visat ett enormt stort engagemang för att på bästa möjliga sätt genomdriva försäljningen och hon har under hela försäljningen bidragit med råd som har varit mycket värdefulla för oss. Vi har känt en stor trygghet i vår kontakt med Vera och kan varmt rekommendera andra uppdragsgivare att anlita henne. Vi ställer mer än gärna upp som referenser till Vera Lisenstedt."

Sorella och Tobias Ekdahl, Vasastan/Norrmalm/City
"Vera Lisenstedt genomförde försäljningen proffsigt och noggrant. Jag är mycket nöjd med Vera som uppfyllde de krav man har på en duktig mäklare."

Tommy Svensson, Hägersten

"Bara goda upplevelser. Allt har fungerat jättebra och smidigt. Ni har gjort ett fantastiskt bra arbete med en lägenhet som inte var den finaste i ordning. Kontraktskrivningen var nogrann och likaså genomgången. Även den snabba försäljningen var positiv." 

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita aktuell mäklare?
"JA." 


Carl-Åke Andersson, Trollhättan

"Har ingenting alls att klaga på. Frida genomförde sitt uppdrag exemplariskt. 

Känner ni att ni kan rekomendera andra att antlita aktuell mäklare? 
"Absolut"


Christian Lagerblad, Trollhättan 

"Vera jobbar effektivt och proffsigt, hon är lätt att komma i kontakt med när det behövs.

Vi har anlitat henne tidigare så vi visste att hon är jättebra på sitt jobb! Tveka inte, ni kommer inte bli besvikna."

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita aktuell mäklare?
"Absolut, vi tycker hon är den bästa här i området!"


Marie och Thomas Edvardsson, Vänersborg 

"Ta hem dom för en fri värdering och presentation av deras koncept. Ni kommer inte ångra er. Tog hem 3 olika mäklarbolag. Fastnade direkt då de lyssnade och framförde bra idéer.  

Är jättenöjd med hela konceptet. Jätte bra kontakt, förklarade hur allt fungerade och tydligt arbetssätt."

Käner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss?
"Absolut"


Mikael Frankenberg, Trollhättan

"Frida gjorde ett kanon jobb, man hamnar i goda händer.  Helnöjd med eran service!" 

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss?
"Absolut!"


Jonas Bjärkstrand, Trollhättan

"Allt har utförts till stor belåtenhet från första kontakten till kontrakts skrivningen. Vera är professionell mäklare och det genomsyrar hela affären, vilket skapar trgghet. Köper jag i området igen kommer jag anlita Vera. Kan varmt rekomendera Lisenstedt Fastighetsförmedling."

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss?
"Absolut"


Ia Wallin, Lilla Edet 

"Jag upplevde Vera som en flexibel och tävlingsinriktad mäklare. Hon var effektiv i allt hon gjorde och både annonsen och prospekten håller helt klart en högre standard än vad hennes konkurenter erbjuder. 

Jag bjöd in 3 olika mäklare för att värdera min lägenhet. Valet föll på Vera då hon gav det seriösaste uttrycket. Att hon äger sitt eget varumärke istället för att luta sig tillbaka på att (Vi är störst i Sverige, därför säljer vi mest lägenheter) gjorde henne helt klart till en vinnare för mig. 

Ta kontakt med Lisenstedt och låt dem presentera sin verksamhet och varför de kommer att hjälpa er göra en bättre affär än vad deras konkurrenter kan göra."

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss? 
"Jag kommer absolut att rekomendera Vera  när någon jag känner ska sälja!"  


Simon Heimdahl, Trollhättan

" Mäklaren var mycket proffsig. Hon var effektiv i sitt arbete och lätt att kommunicera med. Fick till en försäljning som jag är helnöjd med.  Vill du ha en proffsig och effektiv försäljning, kontakta Lisenstedt."

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss?
"Helt klart kommer jag rekommendera."


Ulf Österberg, Trollhättan

" Vi köpte vår lägenhet av denna mäklare och anser att hon är duktig på det hon gör. Professionell, tydlig och flexibel samt skapar en bred förståelse som gör de förenklat och lätt."

Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlita oss?
" Tveka inte, ni kommer inte ångra valet av mäklare.

Emelie Perlöv, Vargön

" Eftersom detta var första gången vi skulle sälja en bostad och hade massa frågor så försvann all oro när vi träffat mäklaren. Hon lotsade oss skickligt igenom alla moment fram till kontraktskrivningen.
Vi är mer än nöjda och entusiasmen smittade av sig."


Känner ni att ni kan rekomendera andra att anlite oss?
"Vi kan rekomendera Lisenstedt Fastighetsförmedling till alla!"

Leif & Marita Kron, Trollhättan

" Jag fick ett mycket positivt intryck vid första mötet, annonsen var mycket uttömmande med en bra beskrivning".

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
" Jag är jätte nöjd och skulle gärna rekommendera er."


Michaela Jönsson, Trollhättan

" Allt sköttes väldigt bra. Varit ute på nätet och dessa objekt såg mest tilltalande ut. Kändes seriöst."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
" Ja. Det är svårt att hitta en bättre mäklare som verkligen går in för sitt jobb."


Edvin Niklasson, Trollhättan

" Jag fick ett mycket positivt intryck vid första mötet, annonsen var mycket uttömmande med en bra beskrivning av lägenheten och bostadsrättsföreningen.  Det är lätt att komma i kontakt med mäklaren och kontraktsskrivningen sköttes bra. Stylingen var tjusig, jag undrade verkligen om jag hade bott där. Jag rekommenderar varmt Lisenstedts fastighetsförmedling."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
" Ja, mycket bra bemötade och proffsig inställning."


Majvor Edman, Trollhättan

"Proffsigt, bra. Jag tycker ni generellt sett har hög kvalité på era bilder på andra annonser viket jag tror gör mycket i en försäljning. Jag använde er när jag köpte lägenheten och det funkade smidigt. Smidigt och proffsigt bemötande från alla på Lisenstedt Fastighetsförmedling. Lätta att ha att göra med, gör ett bra jobb. Rekommenderas!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Ja"


Jonatan Lindeskog, Trollhättan

"Mycket bra, strukturerat och bra informationsflöde. Effektivitet med direkt återkoppling. Förmedlingen sköttes professionellt och klanderfritt. Hög personlig service med genuint engagerad mäklare/medarbetare. Rekommenderar starkt nya kunder att anlita kunder!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Absolut
!"

Johan Öhman, Trollhättan

"Proffsigaste mäklaren jag har träffat, haft kontakt med många mäklare och de andra har inte varit i närheten till den kvalité och service som Lisenstedt har gett mig både som säljare och köpare. Fler affärer blir det i framtiden!"

Linda Almgren Hallberg, Trollhättan

"Utmärkt. Väldigt proffsigt och personligt från första mötet till kontraktskrivningen. Mäklaren var alltid lättillgänglig och hade alltid tydliga svar på alla frågor. Vi är supernöjda med allt. Tveka inte! "

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Absolut, utan tvekan. Kommer definitivt att rekommendera Lisenstedt när någon vi känner ska sälja."


Elias och Gabriella Jajjo, Trollhättan

"Utmärkt :) Ansvarstagande och drivande! Det är värt att betala lite mer för att man får mkt mer. Mäklaren sköter allt och som säljare behöver man inte engagera sig alls. Man får allt serverat och får mesta möjliga för bostadsrätten".

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "JA!"


Emelie Petersen & David Gundhammar, Trollhättan

"Proffsigt agerande, deras råd och förslag kommer göra dig nöjd som kund. Vi blev mkt nöjda".

Kent Jönsson, Trollhättan

"Jag är jättenöjd! Jag skulle vilja säga att det lönar sig att anlita detta företag då de verkligen gör ett proffsigt jobb och är väldigt bra i sitt bemötande."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut!"


Therese Engdahl, Trollhättan

"Tycket allt var toppenbra! Mycket pålitliga och hjälpsamma. För oss skulle Lisenstedt vara självklart val om vi skulle sälja igen".

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut"


Josefin Johansson & Kristoffer Regnsäter, Göta

"Framåt, drivande och trevliga med mycket bra försäljningsresultat på min bostadsrätt!"

Magnus Enorsson, Trollhättan

" Väldigt professionellt! Mycket smidigt och bra samarbete."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut!"


Sandra Johansson, Trollhättan

" En annons som väcker intresse och underbara bilder! Katalogen såg stilfull och proffsig ut. Resultatet blev långt över mina förväntningar.
Om ni vill ha en fastighetsmäklare som gör det lilla extra samt ett resultat över era förväntningar så bör ni välja Lisenstedt Fastighetsförmedling."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja"


Ann-Sofie Andersson, Lilla Edet

"Mäklaren gjorde ett gott och bra intryck. Informerade mig bra genom hela försäljningen av min bostad. Jag har flera bekanta som skall sälja, bl a min bror, och kommer att välja Lisenstedt Fastighetsförmedling till försäljning av hans bostad."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut, det kommer jag att göra."


Dick Johansson, Trollhättan

"Vill ni känna trygghet, delaktighet och att ni är prioriterade av er mäklare så är det inte mycket att fundera på, välj Lisenstedt. Professionellt rakt igenom kort och gott."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Absolut!"


Michaela Andersson & Joakim Karvonen, Trollhättan

"Oerhört snabb affär som genomfördes med en lagom dos kaxighet och självsäkerhet, har inte hört talas om någon annan mäklare som sitter och jobbar med annonser mm kl. 22 en söndagskväll. Mäklaren ger lite mer och det märks, mycket nöjd med genomförandet.
Inget att fundera på, Vera (och garanterat hennes kollegor) ger mer och har det där lilla extra som gör att man som säljare känner sig trygg i det hon säger och gör. Hon gillar helt enkelt att sälja och det är en fördel för både köpare och säljare. Mycket noggrann med avtal, att alla ska förstå vad det handlar om och finns alltid till hands om du har några frågor."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Absolut."


Jonas Svensson, Trollhättan

"Positiv och engagerad mäklare, lättillgänglig, bra tips på styling och säljande annonstext."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Ja."


Mauritz och Karin Ljungman, Trollhättan

"Seriös, ambition, effektiv, tillgänglig. Vill ni ha bra betalt och en snabb affär? Anlita Lisenstedt Fastighetsförmedling."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Ja, absolut."


Maria Johansson, Trollhättan

"Allt har varit bra. Väldigt lätt att få kontakt med, när man behövde. Snabb återkoppling. Vill man få sålt snabbt med vinst är det rätt mäklare. Otroligt proffsiga och vet vad som gör. Ägnar sig helhjälrtat åt objektet. Inga långdragna affärer, som säljare är det otroligt gott att det är snabba affärer."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss?
"Ja, absolut."


Alexandra och Fredrik Mattson, Trollhättan

"Bra bilder på hemsidan, snygga broschyrer vid visning. Gav ett proffsigt intryck vid första mötet. En mäklare som inte är "mesig" och lagom "kaxig". Vill verkligen sälja, göra reklam med proffsiga flygblad. Sätter kunden i främsta rummet."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut, mycket proffsigt, snygga reklamblad och lagom kaxiga."


Mikael Pettersson, Trollhättan

"Helhet gett bra upplevelse. Fina bilder, bra bemötande och snabba resultat, som gav fantastiskt slutresultat i försäljningen av vår bostad. Mycket nöjda både innan, under och efter försäljningen."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


Rebecka Haak, Trollhättan

"Allt var väldigt tydligt och det var ett trevligt bemötande."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut."


Anders Ringblom, Trollhättan

"Jättebra. Ni är i trygga händer hos Lisenstedt, ni kommer inte bli besvikna."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "JA."


Robin Andersson, Trollhättan

"Mycket bra, kan knappast bli bättre. Engagerad, proffsigt, lätt att kommunicera med, snabb till avslut. Otroligt fina bilder på hus och trädgård".

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, absolut".


Lena och Roger Andersson, Trollhättan

" Till skillnad från vad man hört om vissa mäklare så har Lisenstedt lagt ned tid på försäljningen och på bl a annons, bilder och visningar, och jag tror att tiden som mäklaren lägger på objektet är avgörande för en lyckad försäljning.

Att fördelarna (ekonomiskt och arbetsbesparande) med att anlita en mäklare överstiger kostnader för arvodet. Det är också bättre att anlita en mäklare som man hört presterar bra, än att bråka om små skillander mellan olika mäklares arvode. "

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, absolut."


Rickard Nilsson, Trollhättan

"Serviceinriktad, trevlig, professionell och driven mäklare. Lisenstedt Fastighetsförmedling är omtalade att vara snabba, enkla och säljande mäklare. Rekommendras varmt om ni vill sälja er bostad snabbt och ha bra betalt för ditt hem. Lisenstedt säljer inte "bara" en bostad, de säljer ett hem. Vi kommer välja er vid nästa flytt igen."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut! "


Albin & Jennifer, Trollhättan

"Allting har fungerat på ett mycket tillfredsställande sätt. Vi är jättenöjda! Proffsig presentation av objekt med bilder och broschyrer. Snabbt avslut efter visning."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Självklart."


Per & Theresa Nilsson, Trollhättan

"Tyckte att det fungerade bra och allting flöt på. Lisenstedt vet vad som säljer och är bra på att ha kontakt med säljarna och vet vad de gör!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


Sofia Johansson & Daniel Fransson, Trollhättan

" Mycket bra! Ingav starkt förtroende, otroligt fina bilder och informationsrik annons. Varit väldigt tillgänglig och alltid ringt upp vid missade samtal. Trots en svår situation där säljarna inte är sams har försäljningen med mäklarens hjälp gått riktigt bra. En mäklare med individfokus, som tar sig tid och som gör sitt absolut bästa. Vi är riktigt nöjda med vårt val. Fantastiska bilder och bekvämt med homestyling. Tveka inte en sekund!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut, engagerade mäklare."


Fanndis & Jean, Vargön

"Proffsig, tydlig, positiv. Förtroendegivande mäklare."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut"


Tove & Niklas Frisk, Trollhättan

"Proffsigt bemötande, riktigt snygg annons samt "tidning" - snyggast i stan. Försäljningsrekord i föreningen!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja. Bra rykte, exklusiva men prisvärda mäklare. Mycket hög kvalite på allt de gör.


Ola Bolander & Mikaela Forsberg, Trollhättan

"Allt från planering till genomförande var mycket professionellt utfört. Direkt vid första kontakten fick vi en mycket bra bild av hela processen. Det skapade ett förtroende."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut!"


Per Johansson, Trollhättan

"Ett proffsigt intryck. Kommer med bra förslag och stöttande i husförsäljningen."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


Jenny och Linus Ericsson, Göta

" Alldeles utmärkt! Seriös, kunnig, ordning och reda. Styling, bilder och prospekt blev jag extra nöjd med".

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? " Ja."


Lars Modig, Trollhättan

"Allt har fungerat toppen ifrån start till avslut. Finns inget att anmärka på. Vill man få ut maximalt ur sin försäljning så finns det inget att tveka på!"

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


Christian Ahl, Trollhättan

"Väldigt professionellt. Mycket fina bilder, snygg annons. Snabb och smidigt försäljningsprocess. Svarade alltid snabbt i telefon och på mail."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


Per Jansson, Trollhättan

"Det är lätt att rekommendera Lisenstedt. Proffsiga, omtänksamma, rak på sak och med ärlighet och en god etik - både i förhållande till oss som säljare och till de trevliga personer som köpte huset.

I vårt fall handlade det om att sälja mina föräldrars hus. Eftersom vi inte bor i Trollhättan behövde vi en mäklare med ett högt personligt engagemang och en stor portion självständighet i att få allt praktiskt på plats.

Det kunde inte fungerat bättre. Resultatet visar att vårt val av mäklare var perfekt - just det personliga engagemanget men naturligtvis också en lysande proffsighet i dokumentation och presentationsmaterial som vi letat efter uppfylldes mer än fullt ut.

Så skulle vi sälja ytterligare en bostad i Trollhättan - eller om vi skulle rekommendera en mäklare till goda vänner - så är valet självklart. Och den här gången skulle vi inte behöva den konkurrensutsättning som vi var noga med att genomföra inför den här husförsäljningen. Valet av Lisenstedt Fastighetsförmedling AB är naturligt!


Patricia & Göran Larsson, Åkersberga

"Proffsigt från början till slut. Fick långt mycket mer än vad vi hoppats på för vårt hus. Rekommenderar starkt Lisenstedt. Vi är mer än nöjda."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, absolut."


Liz och Peter Hanikel, Trollhättan

"Snabbt och på ett superbt sätt."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


Göran Pålsson, Trollhättan

"Professionell och noggrann mäklare."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja!"


Julia Lång, Trollhättan

"Utmärkt. Tveka inte att anlita dem. Är mycket kompetenta och trevliga att ha att göra med."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut."

 

Gunnar Larsson, Trollhättan

"Mycket engagerad och proffsigt utförande av bild + text på Hemnet och broschyrerna var mycket fina. Lisenstedt var kanon och alltid tillgänglig."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja. Haft flera mäklare i Trollhättan och Lisenstedt slår alla med hästlängder."


Matilda Lindemark, Trollhättan

"Fast. Professional".

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Yes."


Anssi Korhonen, Trollhättan

"Mycket engagerad, intresserad, kunnig, drivande. Lyhörd för säljarens intresse (även köpare). Framhävde det positiva med bostaden/huset men var även öppen och tydlig med det som ev. var mindre bra. Alltid tillgänglig - inga bekymmer."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut."


Maja Söderstedt-Larsson

"Mycket bra, förvånad hur snabbt budgivning gick. Bra, nöjd med priset."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut."


Tommy Svensson, Trollhättan

"Mycket proffsigt, hon är otroligt duktig på att fotografera och flyttstyla. Dessutom återkopplar hon snabbt om man har några frågor."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut."


Thomas och Marie Edvardsson, Vänersborg
"Genomförandet var helt klanderfritt. Lisenstedts bemötande och service har gjort väldigt gott intryck på mig och min sambo, från början till slut. Vi fick redan från början bra med information om försäljningsförfarandet och dess olika stadier, vilka operationer och material som ingick i det hela. Försäljningsmaterialet var imponerande. Lisenstedt visade också hela tiden prov på god energi, professionalitet och vilja till kundens bästa. Även när det hettade till med löpande inkommande bud, eller när snabb kontakt behövdes tas med flertal spekulanter, utfördes detta effektivt och metodiskt. Mäklaren var hela tiden väl förberedd, så ock vid tillfället för sälj-/köpkontraktskrivningen, vid vilken jag och köparen fick bra genomgång av kontraktparagrafer och information. Det fick mig och vad jag uppfattade det som, även köparen att känna oss trygga."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Javisst!"


Martin Svanberg, Trollhättan
"Mycket professionell."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja".


B.Haug, Trollhättan
"Snabb och effektiv, proffsigt bemötande och riktigt snygg presentation av bostaden på nätet samt broschyr."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


E.S, Trollhättan
"Väldigt bra, det gick snabbt och smidigt."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, de kan jag göra."


Morgan Johansson, Trollhättan
"Mycket bra. Bra bemötande och stort engagemang."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut!"


Helena Lind & Marcus Olsson, Trollhättan
"Allt bra, proffsigt bemötande och jag är jättenöjd."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja".


Theresa Nilsson, Trollhättan
"Mycket proffsigt. Bra marknadsföring och fantastiska bilder."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Absolut, med glädje."


Senja Wulff, Göta
"Lisenstedt hade regelbundna visningar, alla dagar i veckan. Hörde av sig i god tid innan ankomst till lägenheten. Är otroligt nöjd med bilderna samt portfolion."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, absolut!


Johanna Almgård, Trollhättan
"Mkt bra."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


 Stefan Komstadius, Trollhättan
Vi tyckte att Vera Lisenstedt var engagerad och ville hjälpa oss det bästa hon kunde. Hon svar snabb i kontakten, flexibel och trevlig i kontakten med oss. "Affären gick smidigt och vi känner oss jättenöjda."

 J. Johansson & M. Fredriksson, Trollhättan
"Mycket bra, alltid tillgänglig, tog reda på svaren till mina frågor och med snabb återkoppling. Lisenstedt tar emot kunden med ett leende."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja."


Tobias Kåremar, Trollhättan
 "Bra. Förtroendegivande och professionellt."

Känner ni att ni kan rekommendera andra att anlita oss? "Ja, absolut".


Maria Gruvensjö, Stockholm
"Snabb, effektiv, noggrann & trevlig service."

Vera Lisenstedt kan jag absolut rekommendera till andra som funderar på att sälja. "Har redan nämnt mäklarens namn till vän som ska sälja."


Annika Svensson, Hägersten
"Bra utan anmärkning. Hjälpsam, bra att ha att göra med." Vi kan rekommendera andra att anlita Vera.

Christina Lindoff och Rolf Karlsson, Solna
"Vera gjorde ett otroligt bra jobb med försäljningen av min lägenhet. Vera hade ett mycket proffsigt bemötande och gjorde att jag som säljare kunde känna mig trygg genom hela processen. Det märks att Vera brinner för sitt jobb som fastighetsmäklare genom sitt stora engagemang och kompetens. Definitivt kommer jag rekommendera Vera för andra (och har även redan gjort det)."

Sofie Räms, Hägersten
”Jag tycker att Vera har genomfört sitt uppdrag mycket bra. Hon har visat stort engagemang och ”fixat & trixat” så att köpet kunnat gå igenom. Alltid lätt att få tag i, och ringer alltid tillbaka. Inget tjorv trots att vi ej bott i Stockholm. Jag kan absolut rekommendera henne."

Malin Bjärenfall, Johanneshov
”Jätte kul att vi fick ett så bra pris! Långt bättre än jag vågat hoppas på. Jag upplevde hela affären på ett mycket positivt sätt. Proffsigt och informativt från början till slut, och snabbt och smidigt har det gått. Nu har jag inte så mycket att jämföra med, då köpet av samma lägenhet är den enda bostadsaffär jag gjort tidigare. Då var det X (vi har valt att ej namnge vilket kedja som användes) som skötte försäljningen, och den mäklaren var påstridig och snudd på otrevlig, så dem kommer jag aldrig anlita frivilligt.”

Thomas Olsson, Kungsholmen
”Jag kan säga att jag direkt kände att det var Vera som skulle sälja min lägenhet. Det var hennes fina framtoning och ärlighet som gjorde att jag valde henne. Jag har haft flera mäklare inne men ingen annan kändes rätt efter mötet med henne. Hon är mycket ambitiös, energisk och ser till möjligheter vilket gjorde att jag som säljare kände mig trygg. Det visade sig att jag hade rätt känsla. Lägenheten såldes ju innan första planerade visning! Toppen!”

Robert Udd, Vasastan
”Trevligt och professionellt bemötande, mycket gott resultat på visningarna/budgivning. Även mycket nöjd med fotografens och stylistens arbete/råd och tips! Stort tack till er alla tre!"

Carin Conradi, Södermalm
”Jag upplevde att Vera genomförde försäljningen på ett väldigt professionellt sätt! Det märks att hon vet vad hon sysslar med. I övrigt är hon väldigt trevlig och ödmjuk som person, samtidigt som hon är väldigt fokuserat skötte försäljningen med ett leende på läpparna.”

Rami Abou El Alamien, Tyresö
”Vi blev tipsade om Vera Lisenstedt av vår bankman och det kom att bli ett av bankens bästa råd. Vera arbetade självständigt och med stort omdöme. Hon förberedde, genomförde och avslutade affären så galant att vi själva knappt märkte att vi faktiskt befann oss utomlands hela proceduren. Vera var alltid tillgänglig och tog glatt på sig mångahanda extra uppgifter som hon kunnigt och snabbt hanterade elektroniskt per epost. Vi är uppriktigt glada över att kunna få rekommendera Vera till alla och envar som den ansvarstagande, erfarna, ärliga och synnerligen trevliga fastighetsmäklare man önskar ha vid sin sida i sina husaffärer. Vera är en stolthet för mäklarkåren!”

Lena och Per Enflo, Södermalm
”Vera Lisenstedt var min mäklare vid försäljningen av min lägenhet på Rehnsgatan 10. Det var en av de smidigaste affärer jag genomfört mycket tack vare Veras engagemang och professionalism. Hon lade upp en, som jag tyckte tight plan för försäljningen, men den levererade hon på och höll mig hela tiden underrättad under försäljningsperioden, kom med goda råd och var ett bra bollplank. Fotade dessutom lägenheten själv på ett mycket fördelaktigt sätt. Hon var mån om att allt skulle gå rätt till vilket jag uppskattar. Det var lite trassel med köparen i avslutsskedet med det hanterade Vera lugnt och sakligt. Om jag behöver sälja min bostad igen skulle jag utan tvekan välja Vera som min mäklare på nytt.” (Vera Lisenstedt fick förtroendet på nytt, när det var dags igen, 3 år senare).

Dick Björk, Vasastan
”Efter att ha träffat flera mäklare från olika mäklarhus bestämde jag mig för Vera Lisenstedt. Hon kändes helt rätt för att marknadsföra och sälja min lägenhet. Ett plus för X (vi har valt att inte namnge vilket företag Vera jobbade tidigare åt) är att de har bra kontakter om man vill nyttja deras tilläggstjänster. För mig var det ett stort steg att sälja min lägenhet och det kändes som tusen saker att tänka på inför försäljningen. Vera hjälpte min igenom alla frågeställningar och ett super plus är att hon är kontaktbar via alla tidpunkter som tänkas kan. Det kändes aldrig fel att fråga/ifrågasätta, Vera förklarade alltid hur saker och ting låg till. Hon agerade professionellt då min oro för bostadsmarknaden blev värre, gav mig ärliga råd och saklig framställan av hur bland annat marknaden såg ut. Dock med tonvikt på att det var mitt beslut om hur jag ville agera. Under kontraktstiden hade Vera kontinuerlig kontakt med mig som uppdragsgivare, ibland bara för att höra om jag hade några funderingar. Man fick känslan av att varje enskilt uppdrag är högprioriterat från Veras sida. Med detta kan jag varmt rekommendera Vera Lisenstedt som mäklare.”

Linda Näswall, Kungsholmen
”Vera Lisenstedt var bostadsmäklare vid försäljning av lägenhet på Sigtunagatan 4. Jag var köparen av lägenheten. Redan på visningen fick jag mycket bra uppfattning om Vera där hon agerade på ett professionellt och tillmötesgående sätt. Hon var påläst om lägenheten samt föreningen. Jag kände mig väl uppdaterad under budgivningen och upplevde aldrig någon stress. Även påskrivningen gick smidigt där all nödvändig information förklarades tydligt. Kan varmt rekommendera Vera och kan även själv tänka mig anlita henne vid eventuell försäljning." (Vera Lisenstedt hade hand om försäljningen på nytt, 2 år senare).

Tanja Kupres, Vasastan
"Vera Lisenstedt träffade vi första gången på en lägenhetsvisning, hon lämnade ett mycket gott intryck hos oss och därför kontaktade vi henne när vi var i behov av en fastighetsmäklare vid försäljning av vår lägenhet. Vi är mycket nöjda med Vera, hon är alltid väldigt professionell i sitt arbete och dessutom är hon alltid trevlig och genuin. Jag rekommenderar henne till alla som är ute efter en bra fastighetsmäklare!"

Menekse M, Hägersten
"Vera Lisenstedt hade ansvaret för min bostadsförsäljning vilket hon skötte bra! Hon hade kontinuerlig kontakt med mig och jag kan rekommendera henne till såväl vänner/bekanta/arbetskollegor som skall sälja såväl som att använda samma fastighetsmäklare igen! Tack för samarbetet!"

Bertil Malmqvist, Kungsholmen