LoggaTillEvNyHemsida.1

Om Lisenstedt

Frida Martinsson (reg. fastighetsmäklare), Vera Lisenstedt (VD samt reg. fastighetsmäklare samt Nadja Malekshahi (vår eminenta mäklarassistent och stylist). Frida Martinsson (reg. fastighetsmäklare), Vera Lisenstedt (VD samt reg. fastighetsmäklare samt Nadja Malekshahi (vår eminenta mäklarassistent och stylist).

Lisenstedt Fastighetsförmedling erbjuder fastighetsmäklare med stor branscherfarenhet, tidsenlig utbildning och hög andel nöjda kunder då vi lever på våra egna referenser genom att vara fristående mäklarbyrå. Detta borgnar för att våra fastighetsmäklare på högsta allvar tar hand om varje enskild uppdrag och ger uppdraget den uppmärksamhet som våra mäklare själva önskat vid en försäljning.

Våra fastighetsmäklare engagerar sig helhjärtat på varje uppdrag, vilket bidra till en trygg försäljning/överlåtelse utöver att Lisenstedt Fastighetsförmedling använder sig av mäklarsamfundets jurister. Tack vare att våra mäklare jobbar med färre uppdrag åt gången har mäklarna en helt annan möjlighet att ta hand om spekulanterna samt verkligen ta sig tid och fokusera på varje enskilt förtroende, vilket en bostadsförsäljning är.

Vidare erbjuder våra mäklare tips och råd till våra kunder och lyssnar på säljarens önskemål, vilket gör att inte samtliga bostäder läggs ut officiellt för försäljning (på säljarens önskemål), varför det kan vara bra att gå med i vårt kundregister.

Vi förmedlar framför allt bostadsrätter, villor och fritidshus belägna i Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet. Dock har vår hjälp efterfrågats i bland annat Vargön, Uddevalla, Stockholm, Ramundberget, Lödöse och Frändefors, varför vi valt att formulera om det till "med omnejd".

Vårt mål är att alltid vara i framkant när det gäller kvalité och nytänkande inom fastighetsförmedling utöver att erbjuda de bästa förutsättningarna för en trygg affär.

Välkommen som kund till oss!

Garanti

Vår garanti till er som uppdragsgivare är att om ni inte är nöjd (undertecknat köp-/överlåtelse/-upplåtelseavtal med någon av våra anvisade spekulanter) så tar vi 0 kr betalt för vårt arbete (gäller ej tilläggstjänster). Se allmänna villkor som gäller för förmedlingsuppdraget för förtydligande.

HIstorik

Företaget grundades av Trollhättetjejen Vera Lisenstedt, efter flera års yrkeserfarenhet från Stockholms hetaste stadsdelar. Hemlängtan blev till slut för stor varför fokus förflyttades mot Trollhättan där hon såg stor potential. Beslutet var enkelt och hon valde att öppna ett kontor på Storgatan utöver dåvarande kontor på Skeppargatan, Östermalm. Under en övergångsperiod jobbade Vera i bägge städer, flitigt uppbackad av kollegorna på kontoret. Numera fokuserar vi oss enbart på västra sidan av Sverige utöver att kontoret under juli månad 2015 flyttade till 207 kvm stor lokal på Kungsgatan 45, vägg i vägg med Handelsbanken.

Kontakta oss

Telefon
Det går naturligtvis bra att ringa till oss.

Ni når oss på 0520 - 52 60 30 alternativt besök oss på adressen nedan, boka gärna besöket innan så att vi kan hjälpa er på bästa möjliga sätt.

Besöksadress
Lisenstedt Fastighetsförmedling
Kungsgatan 45
461 30 Trollhättan

Öppettider

Mån-tors: kl. 10:00-17:00
Fre: kl. 10:00-16:00
Lör: stängt
Sön: stängt


Dag före röd dag: kl. 10:00-15:00
Röda dagar: stängt
Klämdagar: stängt

Hitta hit


GPS
WGS84: N 58° 17.1516', E 12° 17.4592'
Decimal: 58.2859, 12.291