LoggaTillEvNyHemsida.1

BOSTADSBEVAKNING

Alla bostäder som vi har hand om publiceras inte på exempelvis Hemnet, utan erbjuds i första hand till spekulanterna i vårt kundregister  (på säljarens begäran och oftast exempelvis för att de inte önskar exponera sitt hem/försäljning på nätet). Vill Du vara säker på att inte missa något? Letar du efter en bostad att köpa (bostadsrätt, villa, radhus, kedjehus eller fritidshus)?

Gå med redan idag i vårt spekulantregister och få på så sätt information om uppdrag vi har, som stämmer in på din sökprofil. Tjänsten är kostnadsfri och det enda du behöver göra är att fylla i nedanstående formulär. Har du speciella krav på nya bostaden som måste uppfyllas? Inga problem utan fyll i rutan längre ner. Varför chansa och riskera att missa drömbostaden?

- Varmt välkommen som kund hos oss!
  • Välj stadsdelarna som du är intresserad av.
  • * Jag har tagit del av information om Lisenstedt Fastighetsförmedlings integritetspolicyn och samtycker till att mina uppgifter sparas och/eller behandlas genom att kryssa i rutan och klicka på knappen skicka. Policyn finner ni som PDF-fil lite längre ner på sidan.